Αγγλία

«Ντέρμπι για μια θέση στο Champions League»

Εκτός από τις ιδιαιτερότητες της έντονης αντιπαλότητας που έχει το προσεχές ντέρμπι του Λονδίνου μεταξύ της Άρσεναλ και της Τότεναμ, ο Αρσέν Βενγκέρ τόνισε ότι πρόκειται για μια μάχη που θα οδηγήσει τη νικήτρια ένα βήμα πιο κοντά στην τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα και τα προκριματικά του Champions League.

Εκτός της ιδιαιτερότητες της έντονης αντιπαλότητας που έχει το προσεχές ντέρμπι του Λονδίνου μεταξύ της Άρσεναλ και της Τότεναμ, ο Αρσέν Βενγκέρ τόνισε ότι πρόκειται για μια μάχη που θα οδηγήσει τη νικήτρια ένα βήμα πιο κοντά στην τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα και τα προκριματικά του Champions League.

«Τα αποτελέσματα στα ντέρμπι έχουν άμεση σχέση με την πορεία στο Champions League. Η Τότεναμ είναι μία ομάδα, η οποία όπως και εμείς παλεύει και το τελικό σκορ σε τέτοια ματς είναι κάτι παραπάνω από ένα θετικό αποτέλεσμα», σημείωσε αρχικά ο Αλσατός τεχνικός των «κανονιέρηδων», ο οποίος πρόσθεσε στη συνέχεια:

«Κάποτε κερδίζαμε τα πρωταθλήματα και η Τότεναμ δεν βρισκόταν καν στις τέσσερις πρώτες θέσεις. Έχουν σημειώσει ανοδική πορεία τα τελευταία χρόνια. Κάθε λονδρέζικο ντέρμπι είναι ιδιαίτερης σημασίας. Είναι μία καλή ευκαιρία για εμάς να δείξουμε την αξία μας απέναντι σε έναν επικίνδυνο και δυνατό αντίπαλο».

Επιμέλεια: Ηρώ Κωφού

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x