Stoiximan Super League

«Τέλος» ο Πατσατζόγλου από τον ΠΑΣ

Προσφυγή ύψους 235.000 ευρώ, επειδή ο ΠΑΣ Γιάννινα καθυστέρησε (περίπου δέκα μέρες) να καταβάλει μία δόση που ανέρχεται στα 25.000 ευρώ, κατέθεσε ο Χρήστος Πατσατζόγλου, σύμφωνα με ενημέρωση της ΠΑΕ. Στον «Άγιαξ της Ηπείρου» νόμιζαν ότι είχε μπει σε μία σειρά το οικονομικό πρόβλημα της ομάδας, όμως η απόφαση του έμπειρου παίκτη ήρθε να ταράξει τα νερά. Χωρίς να ενημερώσει κανέναν, ο ποδοσφαιριστής αποφάσισε να κάνει προσφυγή και να επιστρέψει σπίτι του.

Προσφυγή ύψους 235.000 ευρώ, επειδή ο ΠΑΣ Γιάννινα καθυστέρησε (περίπου δέκα μέρες) να καταβάλει μία δόση που ανέρχεται στα 25.000 ευρώ, κατέθεσε ο Χρήστος Πατσατζόγλου, σύμφωνα με ενημέρωση της ΠΑΕ.

Στον «Άγιαξ της Ηπείρου» νόμιζαν ότι είχε μπει σε μία σειρά το οικονομικό πρόβλημα της ομάδας, όμως η απόφαση του έμπειρου παίκτη ήρθε να ταράξει τα νερά. Χωρίς να ενημερώσει κανέναν, ο ποδοσφαιριστής αποφάσισε να κάνει προσφυγή και να επιστρέψει σπίτι του.

Με αυτή του την επιλογή ο «Πάτσα» έθεσε εαυτόν εκτός ομάδας και τη θέση του στη χθεσινή 18άδα του ΠΑΣ για τον αγώνα με τον Ατρόμητο πήρε ο Αυγενικού. Ο Πατσατζόγλου είχε να αντιμετωπίσει σοβαρά οικογενειακά προβλήματα τον τελευταίο μήνα και η κίνησή του πριν από ένα σημαντικό ματς προβληματίζει τους ανθρώπους της διοίκησης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x