Stoiximan Super League

Τον πρώτο λόγο ο ΠΑΣ για Ντε Βινσέντι

Τις προθέσεις του Τόμας Ντε Βινσέντι για την ανανέωση του συμβολαίου του με τον ΠΑΣ Γιάννινα θέλησε να διερευνήσει ο Γιώργος Χριστοβασίλης. Ο πρόεδρος του «Άγιαξ της Ηπείρου» συναντήθηκε με τον Αργεντινό μέσο, του οποίου το συμβόλαιο λήγει στο τέλος της σεζόν. Μέχρι πρόσφατα ο 23χρονος χαφ δήλωνε πως επιθυμεί να παραμείνει στα Γιάννενα και φαίνεται ότι ο ΠΑΣ έχει τον πρώτο λόγο για υπογραφή νέου συμβολαίου με τον παίκτη.

Τις προθέσεις του Τόμας Ντε Βινσέντι για την ανανέωση του συμβολαίου του με τον ΠΑΣ Γιάννινα θέλησε να διερευνήσει ο Γιώργος Χριστοβασίλης.

Ο πρόεδρος του «Άγιαξ της Ηπείρου» συναντήθηκε με τον Αργεντινό μέσο, του οποίου το συμβόλαιο λήγει στο τέλος της σεζόν.

Μέχρι πρόσφατα ο 23χρονος χαφ δήλωνε πως επιθυμεί να παραμείνει στα Γιάννενα και φαίνεται ότι ο ΠΑΣ έχει τον πρώτο λόγο για υπογραφή νέου συμβολαίου με τον παίκτη.

Επίσης, ο κ. Χριστοβασίλης συναντήθηκε με τον Μιχαήλ για ανανέωση συμβολαίου, ενώ σειρά πήρε και ο νεαρός Γιάκος, που φαίνεται να έχει δώσει χέρια για νέο συμβόλαιο. Συνάντηση υπήρξε και με τον Πάντο για οικονομικής φύσεως θέματα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x