Την ποινή της επίπληξης, παράλληλα με την υποχρέωση ανάκλησης των δηλώσεών του εντός 15 ημερών, επέβαλε η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ στον Γιούρκα Σεϊταρίδη, έπειτα από έφεση που είχε ασκήσει ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας κατά της πρωτόδικης αθωωτικής απόφασης. Η υπόθεση αφορά δηλώσεις του «πράσινου» αμυντικού κατά της διαιτησίας μετά το ματς με τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή.

Αναλυτικά η απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ:

«Με την υπ’ αριθμ.117/5-12-2012 απόφασή της δέχεται τυπικά και κατ’ ουσία την έφεση του Ποδοσφαιρικού Εισαγγελέα ΚΩΝ. ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΥ κατά της υπ’ αριθμ. 316/18-10-2012 απόφασης της ΠΕ/EΠΟ, της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ και του ποδοσφαιριστή ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΣΕΪΤΑΡΙΔΗ.
Εξαφανίζει την εκκαλουμένη απόφαση. Διακρατεί και δικάζει στην ουσία την υπόθεση. Δέχεται ότι Γεώργιος (Γιούρκας) Σεϊταρίδης ποδοσφαιριστής της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ τέλεσε το αποδιδόμενο σ’ αυτόν πειθαρχικό παράπτωμα της δυσφήμισης θεσμοθετημένων οργάνων του ποδοσφαίρου κατά το ακόλουθο περιεχόμενο:
«…Στις τρεις αγωνιστικές που έχουμε παίξει συμβαίνουν δύο τινά. Είτε επίτηδες η διαιτησία μας παίζει έτσι και πρέπει όλοι οι υπεύθυνοι και οι φορείς του ποδοσφαίρου να το δουν αυτό το πρόβλημα –γιατί είναι ντροπή για το ελληνικό ποδόσφαιρο –είτε οι διαιτητές είναι ανίκανοι».
Επιβάλλει σ’ αυτόν την πειθαρχική ποινή της επίπληξης με την υποχρέωση ανακλήσεως της αναφοράς του στη διαιτησία καθ’ όμοιο τρόπο κατά τις ως άνω δυσμενείς κρίσεις εντός προθεσμίας δεκαπέντε (15) ημερών από της δημοσιεύσεως της παρούσας».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του ΣΠΟΡ FM στο youtube
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ