Stoiximan Super League

Κουβέντα για Βιεϊρίνια

Η ανακοίνωση του Κώστα Κατσουράνη μονοπώλησε το ενδιαφέρον σήμερα στον ΠΑΟΚ. Ωστόσο οι Θεσσαλονικείς δεν φαίνεται να μένουν εκεί ή τουλάχιστον θα προσπαθήσουν να εξαντλήσουν τις πιθανότητες για μια ακόμα μεγάλη κίνηση. Παρά το δύσκολο του εγχειρήματος, ο Γκέρμαν Τσιστιακόφ βρίσκεται στην Γερμανία για να συζητήσει την απόκτηση - επιστροφή του Αντελίνο Βιεϊρίνια.

Η ανακοίνωση του Κώστα Κατσουράνη μονοπώλησε το ενδιαφέρον σήμερα στον ΠΑΟΚ.

Ωστόσο οι Θεσσαλονικείς δεν φαίνεται να μένουν εκεί ή τουλάχιστον θα προσπαθήσουν να εξαντλήσουν τις πιθανότητες για μια ακόμα μεγάλη κίνηση.

Παρά το δύσκολο του εγχειρήματος, ο Γκέρμαν Τσιστιακόφ βρίσκεται στην Γερμανία για να συζητήσει την απόκτηση - επιστροφή του Αντελίνο Βιεϊρίνια.

Ο νέος στρατηγικός σύμβουλος της ΠΑΕ έκανε το ταξίδι προκειμένου να δει τις προθέσεις των ανθρώπων της Βόλφσμπουργκ γύρω από τον Πορτογάλο άσο και ταυτόχρονα να μεταφέρει τη διάθεση των «ασπρόμαυρων» να τον επαναφέρουν στην ομάδα. Είτε ως δανεικό, είτε με κανονική μεταγραφή.

Περίπτωση που συναντά πολλές δυσκολίες και δεν μοιάζει να έχει σημαντικές πιθανότητες να προχωρήσει, τη στιγμή μάλιστα που ο ποδοσφαιριστής παρουσιάζεται όλο και καλύτερος στη Bundesliga. Όπως και να ‘χει η συγκεκριμένη κίνηση φανερώνει ότι το νέο μοντέλο στον σύλλογο, με ηγέτη τον Ιβάν Σαββίδη έχει μπει πολύ δυναμικά και θα κάνει ό,τι μπορεί για να ενισχύσει την ομάδα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x