Ισπανία

Μέσι: «Τα γκολ μου δεν μετράνε»

Υπόδειγμα μετριοφροσύνης παρουσιάστηκε ο Λιονέλ Μέσι. Μιλώντας για τη χρονιά που φεύγει -και με αφορμή τα ρεκόρ- ο Αργεντινός τόνισε ότι τα γκολ του δεν μετράνε αν δεν παίρνει τίτλους η Μπαρτσελόνα.

Καταρχάς ο Μέσι ρωτήθηκε για τον οδυνηρό περσινό αποκλεισμό από την Τσέλσι στο Champions League (όταν ο ίδιος έχασε και πέναλτι στη ρεβάνς).

Αφού τόνισε λοιπόν ότι «ελπίζω να το έχουμε ξεπεράσει αυτό που συνέβη, διότι νομίζω ότι αξίζαμε να πάμε στον τελικό», τόνισε:

«Αυτό που χρειάζεται τώρα είναι να δουλέψουμε για να επιστρέψουμε φέτος στο “Γουέμπλεϊ” και να πάρουμε το τρόπαιο. Αυτός είναι ο στόχος που έχουμε βάλει και σ’ αυτόν θα επικεντρωθούμε».

Όσο για τον εαυτό του (και πριν δώσει ευχές για ταχεία ανάρρωση στον Τίτο Βιλανόβα), ο Μέσι χαρακτήρισε τη γέννηση του γιου του «το καλύτερο πράγμα που του συνέβη ποτέ».

Αναφερόμενος, δε, στο αγωνιστικό κομμάτι, σημείωσε χαρακτηριστικά: «Είμαι χαρούμενος για όσα έχω πετύχει και για τα ρεκόρ που έσπασα, αλλά η χρονιά θα μπορούσε να είναι καλύτερη από πλευράς τίτλων. Πάντα λέω ότι αυτό που μετράει είναι η νίκη της ομάδας. Τα δικά μου γκολ, χωρίς τίτλους για τον σύλλογο, δεν μετράνε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x