Ελλάδα

Στην Αθήνα ο Σερμαντίνι

Στο νέο του… λιμάνι «έδεσε» νωρίς το πρωί της Πέμπτης ο Γκιόργκι Σερμαντίνι. Ο Γεωργιανός σέντερ, που αποτελεί το τελευταίο απόκτημα του Ολυμπιακού, προσγειώθηκε στην Αθήνα.

«Είμαι ευτυχισμένος που ήρθα στον Ολυμπιακό. Ήρθα για να βοηθήσω και είμαι πολύ χαρούμενος που θα αγωνιστώ στους Πρωταθλητές Ευρώπης. Στην Μακάμπι Τελ Αβίβ ενώ ήμουν από τους πρώτους παίκτες που αποκτήθηκαν, στην συνέχεια άλλαξαν πολλά, με αποτέλεσμα να βγω εκτός ομάδος. Ήταν εύκολη επιλογή να αποδεχθώ την πρόταση του Ολυμπιακού και πλέον είμαι έτοιμος να βοηθήσω τη νέα μου ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Πολλά είναι διαφορετικά και έχουν περάσει σχεδόν τρία χρόνια από τότε που ήμουν στον Παναθηναϊκό. Είχα αγωνιστεί στον Παναθηναϊκό και τώρα θα παίξω στον Ολυμπιακό. Έχουν αλλάξει πάρα πολλά για μένα στον τρόπο που αγωνίζομαι», δήλωσε ο πάντα χαμογελαστός Σερμαντίνι, που έχει υπογράψει ως το καλοκαίρι με οψιόν επέκτασης για έναν χρόνο. Μάλιστα ρωτούσε τι ώρα είναι το αποψινό ματς για να παρακολουθήσει τηλεοπτικά τη νέα του ομάδα.

Ο 23χρονος άσος, που έμεινε ελεύθερος από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, θα έχει με μικρή καθυστέρηση την πρώτη του γνωριμία με τη νέα του ομάδα, καθώς η αποστολή βρίσκεται στη Βιτόρια για το ματς με την Κάχα Λαμποράλ στην πρεμιέρα του Top 16. Το ντεμπούτο του αναβάλλεται για τις 4 Ιανουαρίου και το ματς με την Μπεσίκτας στο ΣΕΦ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x