Stoiximan Super League

Χωρίς τους… αδειούχους η «πρώτη»

Πέντε απουσίες μέτρησε ο Χουάν Ραμόν Ρότσα στην πρώτη προπόνηση του Παναθηναϊκού, ύστερα από την 7ήμερη άδεια που είχαν οι παίκτες του για τις γιορτές των Χριστουγέννων.

Καλές οι διακοπές, αλλά από σήμερα (27/12) τα… κεφάλια μέσα. Οι παίκτες του Παναθηναϊκού πάτησαν το γρασίδι της Παιανίας για πρώτη φορά, ύστερα από την 7ήμερη άδεια που τους είχε δώσει ο Χουάν Ραμόν Ρότσα για τις γιορτές των Χριστουγέννων, προκειμένου να ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για την αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό (5/1).

Οι παίκτες του έκαναν ασκήσεις φυσικής κατάστασης και δίτερμα, μετά τη… γαλοπούλα, ωστόσο ο προπονητής του «τριφυλλιού» δεν είχε στη διάθεση του τους Βιτόλο, Τοτσέ, Φορναρόλι, Βελάσκες και Κουίνσι, οι οποίοι απουσίαζαν δικαιολογημένα με άδεια. Επίσης, ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Τάσος Λαγός, λόγω ενοχλήσεων στον αριστερό αστράγαλο.

Ο Βίκτορ Βιτόλο είχε κάποια γραφειοκρατικά θέματα και θα επιστρέψει στην Ελλάδα το Σάββατο μαζί με τον Σέμα Βελάσκες, ενώ μία μέρα νωρίτερα θα έρθουν οι Τοτσέ και Κουίνσι. Τέλος, ο Μπρούνο Φορναρόλι είναι εκείνος με την περισσότερες μέρες άδειας, καθώς την Τετάρτη παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του και γι’ αυτό θα βρίσκεται στην Αθήνα την Κυριακή.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x