Ισπανία

«Θέλουμε να παραμείνει στη Ρεάλ ο Κριστιάνο»

Την άποψη πως ο Κριστιάνο Ρονάλντο πρέπει να παραμείνει στις τάξεις της Ρεάλ Μαδρίτης, εξέφρασε ο συμπαίκτης του στη «βασίλισσα», Ραούλ Αλμπιόλ.

Μάλιστα, ο αμυντικός του ισπανικού συλλόγου υπογράμμισε πως ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός είναι ο καλύτερος ποδοσφαιριστής που υπάρχει στον κόσμο αυτή τη χρονική περίοδο, ενώ μίλησε και για το γεγονός πως ο Ίκερ Κασίγιας έμεινε στο πάγκο στην αναμέτρηση με την Μάλαγα μετά από 10 χρόνια.

«Δεν ξέρω αν πρόκειται να ανανεώσει ή όχι με τη Ρεάλ, όμως πιστεύω πως ο Κριστιάνο είναι ο καλύτερος ποδοσφαιριστής αυτή την στιγμή στον κόσμο και θέλουμε να παραμείνει στις τάξεις της ομάδας για όσο περισσότερο καιρό γίνεται», είπε ο Αλμπιόλ.

Εκτός αυτού ο αμυντικός των «μερένχες» αναφέρθηκε και στη μη χρησιμοποίηση του βασικού τερματοφύλακα της ισπανικής ομάδας, Ίκερ Κασίγιας, στο παιχνίδι κόντρα στην Μάλαγα:

«Ήταν έκπληξη για όλους που δεν αγωνίστηκε βασικός. Ωστόσο, ο θόρυβος που δημιουργήθηκε ήταν υπερβολικός κάτι που παραδέχτηκε σε δηλώσεις του και ο Ίκερ. Πρέπει το 2013 να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε, προκειμένου να επιστρέψουμε στις επιτυχίες. Πρέπει να συνεχίσουμε να είμαστε ενωμένοι, καθώς μόνο έτσι θα καταφέρουμε το καλύτερο για τον σύλλογο».

Θέμης Λιουδάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x