Γενικά

Το DNA του «Ρίμπο»

Το μήλο έπεσε κάτω από τη μηλιά… Ο γιος του Ριβάλντο, ονόματι… Ριβαλντίνιο, «δεμένος» με τριετές συμβόλαιο από την Κορίνθιανς, ετοιμάζεται να βαδίσει στα χνάρια του πατέρα του.

Πολλοί θα θυμούνται τον πιτσιρικά στο πλευρό του πατέρα του, όταν αγωνιζόταν σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ. Πλέον μεγάλωσε και θεωρείται ένα αξιόλογο ταλέντο. Ο Ριβαλντίνιο, που αγωνίζεται ως επιθετικός, υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με την Κορίνθιανς και καλείται να αποδειχτεί τουλάχιστον άξιος της ποδοσφαιρικής του κληρονομιάς.

Ο Ριβαλντίνιο, που άρχισε να παίζει ποδόσφαιρο σε ηλικία επτά ετών στην Μπαρτσελόνα, δεν φοβάται. «Έχω συνηθίσει να είμαι ο γιος του Ριβάλντο, Αυτό δεν με ενοχλεί, αλλά δεν με βοηθά κιόλας. Ξέρω τις δυνατότητές μου. Αν θα πετύχω ή όχι στην καριέρα μου δεν θα είναι αποτέλεσμα του ότι είμαι ο γιος του. Αντιμετωπίζω καλά την πίεση. Εκείνος έχει την ιστορία του κι εγώ θέλω να γράψω τη δική μου. Ο πατέρας μου είναι το πρότυπό μου», δήλωσε με περισσή ωριμότητα ο γιος του «Ρίμπο».

«Δεν με εξέπληξε το ενδιαφέρον της Κορίνθιανς, γιατί έκανα καλές εμφανίσεις με τη Μότζι Μίριμ. Μου εμφανίστηκε η ευκαιρία και την άρπαξα. Ήταν όνειρό μου να παίξω σε μια μεγάλη ομάδα και τώρα πρέπει να συνεχίσω να δουλεύω. Θέλω να καθιερωθώ στην Κορίνθιανς», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x