Απαισιόδοξος για το μέλλον της ΑΕΚ εάν δεν ευοδωθεί η προσπάθεια του Δημήτρη Βιντιάδη για την απόκτηση της ΠΑΕ δήλωσε ο Θωμάς Μαύρος στην Ώρα για Σπορ. «Αν δεν προχωρήσει η υπόθεση Βιντιάδη προβλέπω η ΑΕΚ να πέφτει στη Δ' Εθνική και αν γίνει αυτό, να είστε σίγουροι πως θα γίνει σεισμός», τόνισε.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Θωμά Μαύρου στην Ώρα για Σπορ

«Σίγουρα τα όσα πληροφορήθηκα το τελευταίο διάστημα για τις συμφωνίες του κυρίου Βιντιάδη με τις εταιρείες στην Κίνα με έκαναν να δω τα πράγματα λίγο πιο αισιόδοξα, αλλά παραμένω επιφυλακτικός. Πρέπει να δούμε κάτι χειροπιαστό από την πλευρά του. Πρέπει να ξεκαθαριστεί αν αυτές οι συμφωνίες αφορούν την ΑΕΚ ή την εταιρεία του. Η ομάδα χρειάζεται χρήματα και μάλιστα άμεσα. Δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια. Ήδη έχει ξεπεράσει κατά πολύ το χρονοδιάγραμμα που είχε θέσει όταν είχαμε συναντηθεί και αυτό εξακολουθεί να με προβληματίζει».

«Αυτή τη στιγμή η μόνη λύση για την ΑΕΚ είναι να βρεθεί ένας επενδυτής και να φέρει χρήματα. Δεν έχει νόημα να μπω εγώ μπροστά τώρα από τη στιγμή που δεν έχω τα λεφτά που απαιτούνται για να μείνει η ομάδα ζωντανή. Το καλοκαίρι τα πράγματα ήταν διαφορετικά και βγήκα μπροστά για να αποφύγουμε την Δ' Εθνική με τη βοήθεια του κόσμου. Πλέον ο κόσμος έχει κουραστεί, δεν μπορεί να βάλει άλλο πλάτη. Αν δεν προχωρήσει η υπόθεση Βιντιάδη προβλέπω η ΑΕΚ να πέφτει στη Δ' Εθνική και αν γίνει αυτό, να είστε σίγουροι πως θα γίνει σεισμός. Το μέγεθος της ΑΕΚ είναι τεράστιο».