Το πρωτάθλημα της Φόρμουλα 1 μπορεί να τελείωσε μόλις πριν λίγες ημέρες και μπορεί ελάχιστοι να σκέφτονται το επόμενο, ο Φελίπε Μάσα όμως πρόλαβε ήδη να ξεκαθαρίσει τη θέση του ενόψει της νέας σεζόν. «Δεν πρόκειται να σηκώσω το πόδι από το γκάζι για να περάσει ο Κίμι», τονίζει και μεταξύ άλλων αναφέρει «Πολλοί έλεγαν ότι στο τέλος της σεζόν θα έφευγα και πως οι πιλότοι της Ferrari θα ήταν ο Μίκαελ και ο Κίμι. Έπεσαν έξω».
Ο Βραζιλιάνος πιλότος της Φεράρι αισθάνεται κάτι σαν εθνικός ήρωας στην χώρα του, αφού οι συμπατριώτες του είχαν να δουν Βραζιλιάνο οδηγό να παίρνει την πρώτη θέση στην πίστα Interlagos, 13 ολόκληρα χρόνια. Μάλιστα η σπουδαιότητα αυτής της νίκης του Μάσα, επιβεβαιώνεται και από την βράβευση του προέδρου της Βραζιλίας, Λουίς Ινάσιο Λούλα, που απένειμε στον οδηγό της Ferrari το χρυσό μετάλλιο αθλητικού ήθους. Ο Μάσα από την πλευρά του, του χάρισε ένα καπέλο και μια μπλούζα που φορούσε στα γκραν πρι του πρωταθλήματος. Μετά από την γιορτή ο Μάσα πολιορκήθηκε από τους δημοσιογράφους, στους οποίους με τις δηλώσεις του, έκανε σαφές πως δεν θα χαριστεί σε κανέναν, ούτε στο Ραικόνεν που θα είναι ο αντικαταστάτης του Σουμάχερ και θα προσπαθήσει να είναι ο πρωταγωνιστής της Φεράρι στο νέο πρωτάθλημα.
«Δεν πρόκειται να σηκώσω το πόδι από το γκάζι για να περάσει ο Κίμι. Γνώριζα ότι πρώτη χρονιά μου στην ομάδα θα ήταν χρονιά προσαρμογής. Όταν υπέγραψα ήξερα από την αρχή ότι θα ήμουν ο δεύτερος πιλότος της ομάδας. Πολλοί έλεγαν ότι στο τέλος της σεζόν θα έφευγα και πως οι πιλότοι της Ferrari θα ήταν ο Μίκαελ και ο Κίμι. Έπεσαν έξω», τόνισε χαρακτηριστικά για να προσθέσει στην συνέχεια: «Δικαίωσα τις προσδοκίες της ομάδας και τώρα ξεκινάμε από το μηδέν. Το παιχνίδι της ομάδας τελείωσε. Δεν πρόκειται να σηκώσω το πόδι μου από το γκάζι για να με περάσει ο Κίμι. Θα παίξουμε επί ίσοις όροις».
Λευτέρης Καραγιάννης
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






