Ιταλία

«Αντιπαθώ όλη την Νάπολι»

Παρότι είναι ένας low profile ποδοσφαιριστής, ο Κλαούντιο Μαρκίζιο της Γιουβέντους έκανε μια δήλωση, που θα συζητηθεί. «Αντιπαθώ όλη την Νάπολι» είπε ο μέσος των πρωταθλητών σε περιοδικό της χώρας του

Ο Κλαούντιο Μαρκίζιο, είναι ένας ποδοσφαιριστής που θα ήθελε κάθε προπονητής. Τρεχαντήρι, πατάει κάθε εκατοστό του γηπέδου, αμύνεται σωστά, πατάει περιοχή… Πλήρης δηλαδή. Και πάνω απ’ όλα, είναι χαμηλών τόνων!

Κανείς δεν περίμενε λοιπόν να πει κάτι που θα σηκώσει… καταιγίδα. Ο Μαρκίζιο σε συνέντευξη του σε περιοδικό είπε ότι αντιπαθεί όλη τη Νάπολι. Λόγος; «Μετά το τέλος του τελικού του σούπερ καπ, αντιπαθώ ολόκληρη την ομάδα της Νάπολι. Και λέω όλη διότι κανείς παίκτης τους δεν ήρθε να πάρει το μετάλλιο του μετά το 4-2 επειδή πίστευαν πως τους το στέρησε ο διαιτητής»

Και η αλήθεια είναι, επειδή το ματς το θυμόμαστε, πως ο διαιτητής έδωσε δύο κόκκινες κάρτες σε Ναπολιτάνους στο 81’ και στο 92’ με το σκορ να είναι στο 2-2. Η μία στον Πάντεφ για διαμαρτυρία σε φάση που ήταν οφσάιντ (άρα ορθά δόθηκε) και η άλλη στον Ζουνίγκα που έκανε σκληρό φάουλ (δεύτερη κίτρινη που ήταν). Ναι μεν ο διαιτητής ήταν αυστηρός με τους Παρτενοπέι αλλά οι αποφάσεις του ήταν σωστές και μάλλον θα έπρεπε να πάνε να πάρουν τα μετάλλια τους για αυτό και ο Μαρκίζιο «στράβωσε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x