Stoiximan Super League

«Ανάσταση για την ΑΕΚ» (pics)!

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους έκοψαν οι παλαίμαχοι της ΑΕΚ, αλλά οι ευχές για… ανάσταση της ομάδας ήταν εκείνες που κυριάρχησαν.

Μέσα σε εξαιρετικό κλίμα και με την αίθουσα του κεντρικού ξενοδοχείου που είχε κλειστεί για να φιλοξενήσει την εκδήλωση ασφυκτικά γεμάτη, οι παλαίμαχοι της ΑΕΚ έκοψαν και φέτος την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους.

Παρόλο που η τύχη αποδείχθηκε ότι δεν βοηθάει ούτε στις… γιορτές την ΑΕΚ -με το ρεύμα να κόβεται κατά τη διάρκεια της ομιλίας του προέδρου Στέλιου Σεραφείδη- οι παλιές δόξες της «Ένωσης» δεν πτοήθηκαν.

Αφού αντάλλαξαν λοιπόν ευχές για αγωνιστική ανάσταση της ομάδας και στάθηκαν άπαντες στην ανάγκη να ξαναχτίσει γρήγορα η ΑΕΚ το σπίτι της στη Νέα Φιλαδέλφεια, οι παλαίμαχοι βράβευσαν εκλεκτά μέλη της οικογένειας του συλλόγου -και όχι μόνο.

Έτσι, πλακέτες απονεμήθηκαν στον (ΑΕΚτζήδικων αισθημάτων) διευθυντή της δ’ χειρουργικής του Τζανείου Νοσοκομείου, Σπύρο Ρίζο, τους δημοσιογράφους Γιάννη Ξενάκη και Αντώνη Μήτσου, τον νομικό Βασίλη Καπετανόπουλο, τον έφορο της ομάδας χάντμπολ, Νίκο Πλούμπη, τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές Γιώργο Κακούσιο και Βαγγέλη Χατζηαναγνώστου και τον παλαίμαχο μπασκετμπολίστα Νίκο Μπαμπανικολό.

Ξεχωριστή στιγμή στη βραδιά η βράβευση του 2ου παραολυμπιονίκη του Λονδίνου στην κολύμβηση, Χρήστου Ταμπαξή, ενώ συγκινητικές στιγμές εκτυλίχθηκαν κατά την απονομή πλακέτας στις οικογένειες των αδικοχαμένων οπαδών της ΑΕΚ, Πάνου Λάιου και Χρήστου Γερομαρκάκη (γνωστού και ως «Χομεϊνί»).

Από τους ποδοσφαιριστές της «Ένωσης», τιμήθηκε ο εμφανώς τρακαρισμένος Ταξιάρχης Φούντας, τη ίδια ώρα που την αποθέωση γνώρισαν οι πρωταθλήτριες ομάδες του βόλεϊ γυναικών (στην Α1), ανδρών (στην Α2), της ομάδας σκάκι, αλλά και της Εθνικής ομάδας πόλο των Νεανίδων που τιμήθηκε στο πρόσωπο του προπονητή της, Γιώργου Μορφέση.

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x