Ιταλία

Απειλεί την Ίντερ η Μπολόνια

Συνεχίζεται απόψε το Κύπελλο Ιταλίας, με τον τρίτο προημιτελικό, ανάμεσα στην Ίντερ και τη Μπολόνια. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο Σαν Σίρο.

Είναι ο θεσμός που απασχολεί λιγότερο τους προπονητές της Ιταλίας, ειδικά στις πρώτες του φάσεις. Όταν το Κύπελλο Ιταλίας, όμως, πλησιάζει στο τέλος του, αποκτά ενδιαφέρον και όλοι προσπαθούν να κάνουν την καλύτερη δυνατή εμφάνιση. Κάτι που αναμένεται να γίνει το βράδυ της Τρίτης, στον τρίτο, κατά σειρά, προημιτελικό, ανάμεσα στην Ίντερ και τη Μπολόνια.

Ο Αντρέα Στραματσόνι δεν αποκάλυψε τις επιλογές του για την ενδεκάδα, αλλά αναμένεται να προβεί σε αρκετές αλλαγές, λαμβάνοντας υπόψη την κόπωση κάποιων παικτών του. Ο νεαρός προπονητής θέλει, πάντως, την πρόκριση και αναμένεται να χρησιμοποιήσει τον Κασάνο και τον Μιλίτο στην επίθεση, με τον Κουτίνιο να παίζει λίγο πιο πίσω.

Από την πλευρά του ο Στέφανο Πιόλι δεν πρόκειται να κάνει σημαντικές αλλαγές και αναμένεται να χρησιμοποιήσει πολλούς βασικούς. Η Μπολόνια θέλει να συνεχίσει την πορεία της στο θεσμό και για αυτό το λόγο ο Ιταλός κόουτς πήρε στην αποστολή 24 ποδοσφαιριστές. Στις τελευταίες προπονήσεις, μάλιστα, έκανε πολλές δοκιμές στα χτυπήματα πέναλτι, δείγμα πως η Μπολόνια είναι έτοιμη, μετά τη Νάπολι, να αποκλείσει και την Ίντερ.

Το ματς θα διεξαχθεί στο Σαν Σίρο και θα ξεκινήσει στις 22:00. Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Λούκα Μπάντι.

Ο αγώνας είναι νοκ άουτ και σε περίπτωση που λήξει ισόπαλος στην κανονική του διάρκεια, θα ακολουθήσει ημίωρη παράταση και, αν χρειαστεί, πέναλτι.

Όποια ομάδα προκριθεί στον ημιτελικό, θα αντιμετωπίσει το νικητή του ζευγαριού Φιορεντίνα - Ρόμα, ο οποίος θα γίνει γνωστός αύριο.

Την περασμένη εβδομάδα είχαν πάρει το εισιτήριο για τον ημιτελικό η Λάτσιο και η Γιουβέντους, οι οποίες απέκλεισαν την Κατάνια και την Μίλαν, αντίστοιχα.

Κώστας Κουκάρας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x