Ισπανία

«Να “πληγώσουμε” τη Ρεάλ»

Πικραμένος για την ήττα με σκορ 2-0 που γνώρισε η Βαλένθια στο «Μπερναμπέου» απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης, εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο μέσος των «νυχτερίδων», Έβερ Μπανέγκα.

Σίγουρος πως η Βαλένθια μπορεί να πάρει τη νίκη κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης στο επερχόμενο παιχνίδι της Κυριακής (20/1) παρουσιάστηκε σε δηλώσεις του ο μέσος των «νυχτερίδων», Έβερ Μπανέγκα.

Μάλιστα, ο 24χρονος ποδοσφαιριστής υπογράμμισε πως αυτός και οι συμπαίκτες του μπορούν να… πληγώσουν τη «βασίλισσα», ενώ σχολίασε και την διαιτησία στο ματς του «Μπερναμπέου» για το Copa del Rey.

«Η ιστορία είναι πάντα η ίδια. Υπάρχουν ομάδες, όπως η Ρεάλ Μαδρίτης, όπου κατά την διάρκεια της εβδομάδας μιλάνε για τους διαιτητές, με αποτέλεσμα να γίνονται αυτά που έγιναν και την Τρίτη στο “Μπερναμπέου”», τα λόγια του Αργεντινού.

Στη συνέχεια ο μέσος των «νυχτερίδων» μίλησε και για το επερχόμενο ματς των δύο ομάδων που θα γίνει στο «Μεστάγια» στο πλαίσιο του ισπανικού πρωταθλήματος: «Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε, προκειμένου να πάρουμε τη νίκη. Ξέρουμε πως μπορούμε να τους πληγώσουμε και αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε».

Θέμης Λιουδάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x