Stoiximan Super League

Χωρίς Ντε Βινσέντι με Ολυμπιακό

Χωρίς τον Τόμας Ντε Βινσέντι θα παραταχθεί ο ΠΑΣ Γιάννινα στο «Καραϊσκάκης» κόντρα στον Ολυμπιακό, αφού ο Αργεντινός άσος είναι τιμωρημένος.

Τα πλάνα του χωρίς τον Τόμας Ντε Βινσέντι καλείται να καταστρώσει ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιάννης Χριστόπουλος, αφού ο Αργεντινός θα εκτίσει την ποινή μιας αγωνιστικής στο συγκεκριμένο παιχνίδι που θα διεξαχθεί την Κυριακή στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Για τον ίδιο λόγο εκτός αποστολής έμειναν και οι Καρίμ Φεγκρούς, Πολ Κεϊτά, αφού είχε αποφασιστεί εξ' αρχής να εκτίσουν την τιμωρία τους κόντρα στους «ερυθρολεύκους».

Από την άλλη, «μέσα» είναι ο Θέμης Τζημόπουλος, που ξεπέρασε πλήρως τον τραυματισμό του που του είχε στερήσει τη συμμετοχή του κόντρα στον Παναθηναϊκό και δίνει μια λύση στα «χέρια» του τεχνικού του.

Αναλυτικά, η αποστολή του ΠΑΣ Γιάννινα: Ταμπάσης, Μπακόλας, Ilic, Vila, Γιάκος, Γεωργίου, Κοροβέσης, Νικλητσιώτης, Lila, Τσουκαλάς, Αυγενικου, Μπέριος, Τζημόπουλος, Κολοβέτσιος, Οικονόμου, Ντάσιος, Μιχαήλ, Ρουμπουλάκου.

*Δανεικός παραχωρήθηκε στην Αναγέννηση Επανομής μέχρι το τέλος της σεζόν ο Πέτρος Τοπούζης, προκειμένου να πάρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x