Ιταλία

Φενερμπαχτσέ για Ρομπίνιο

Έτοιμη να καταθέσει πρόταση στη Μίλαν για την απόκτηση του Ρομπίνιο, είναι η Φενερμπαχτσέ. Οι Τούρκοι προσφέρουν 8 με 10 εκατ. για τον Βραζιλιάνο.

Στα μέσα του περασμένου Δεκεμβρίου, ο Αντριάνο Γκαλιάνι ταξίδεψε στη Βραζιλία, προκειμένου να διαπραγματευτεί με συλλόγους της χώρας την παραχώρηση του Πάτο και του Ρομπίνιο. Η υπόθεση του πρώτου είχε αίσιο τέλος, με τη μετακίνηση του παίκτη στην Κορίνθιανς. Ο Ρομπίνιο, όμως, αν και βρέθηκε κοντά στη Σάντος, τελικά παρέμεινε στη Μίλαν.

Η εφημερίδα «Tuttosport» αποκαλύπτει σήμερα πως ο Ρομπίνιο ενδέχεται να αποχωρήσει, τελικά, από το Μιλανέλο. Η Φενερμπαχτσέ φέρεται να είναι έτοιμη να καταθέσει πρόταση για την απόκτηση του Βραζιλιάνου.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, οι Τούρκοι προσφέρουν 8 με 10 εκατ. ευρώ, ένα ποσό που θα μπορούσε να φανεί… χρήσιμο στη διοίκηση της Μίλαν, προκειμένου να προχωρήσει σε μεταγραφές.

Αυτό που δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό, είναι η στάση του ίδιου του παίκτη, ο οποίος σε παλιότερες δηλώσεις του είχε τονίσει πως, αν δεν επιστρέψει στην πατρίδα του, δεν έχει λόγο να φύγει από το Μιλάνο.

Κώστας Κουκάρας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x