Stoiximan Super League

Αντίο ΠΑΟ σε τρεις

Πιο κοντά από ποτέ στην αποχώρηση από τον Παναθηναϊκό είναι οι Λουκάς Βύντρα και Νίκος Σπυρόπουλος μετά τις χθεσινές επαφές. Πρόταση από το εξωτερικό έφερε ο Χριστοδουλόπουλος που επίσης αποχωρεί.

Τρεις παίκτες που αποτέλεσαν για χρόνια μέρος του κορμού του ετοιμάζεται να αποχαιρετήσει ο Παναθηναϊκός στις τελευταίες ημέρες της μεταγραφικής περιόδου. Ο λόγος για τους Λουκά Βύντρα, Νίκο Σπυρόπουλο και Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο.

Με τον πρώτο αναμένεται διαζύγιο, έστω κι αν χρειαστεί να καταθέσει προσφυγή. Στη χθεσινή συνάντηση του αντιπροέδρου, Χρήστου Παναγόπουλου, με τον παίκτη και το δικηγόρο του, η δεύτερη πλευρά φέρεται να ζήτησε όλο το φετινό συμβόλαιο (ισχυρίζεται ότι έχει εισπράξει περίπου 20.000 από τις 600.000 ευρώ που προβλέπει) συν 40% από τον τελευταίο χρόνο της συνεργασίας. Οι «πράσινοι» δεν συμφωνούν, έχουν κάνει αντιπρόταση κι αν δεν γεφυρωθεί το μεγάλο χάσμα, ο Βύντρα θα προχωρήσει σε προσφυγή.

Στον μάνατζερ του Νίκου Σπυρόπουλου διεμήνυσε η διοίκηση της ΠΑΕ πως θα ήταν προτιμότερο να αποχωρήσει έξι μήνες πριν τη λήξη του συμβολαίου του, καθώς το κλίμα μεταξύ μερίδας οπαδών είναι για τον ίδιο (όπως και τον Λουκά Βύντρα) ιδιαίτερα βαρύ. Ο μάνατζερ του ποδοσφαιριστή, Πασχάλης Παπαδόπουλος, φέρεται να έχει κάποιες λύσεις από το εξωτερικό για τον διεθνή μπακ, που επίσης θέλει να αποχωρήσει από το «τριφύλλι» για να βρει την ηρεμία του. Εφόσον δεν βρει πρόταση, θα μείνει μέχρι το καλοκαίρι και θα αποχωρήσει τότε.

Όσον αφορά στον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο, χθες έφερε πρόταση που δεν ήταν ούτε από την Μπολόνια, ούτε από τη Χέρτα που είχαν εκδηλώσει ενδιαφέρον να τον αποκτήσουν. Πάντως πιθανότερο προορισμός του είναι Ιταλία ή Γερμανία. Ο 26χρονος άσος θα αποχωρήσει και το κέρδος του Παναθηναϊκού θα είναι είτε ένα μικρό ποσό, είτε να χαρίσει ένα μέρος των οφειλομένων ο παίκτης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x