Stoiximan Super League

Έλαβαν υποσχέσεις, περιμένουν απαντήσεις

Ένα μέρος των (πολλών οφειλομένων) θα εισπράξουν οι παίκτες της ΑΕΚ την Πέμπτη, όπως ενημέρωσε τους συμπαίκτες του ο Ντίμι Κωνσταντόπουλος. Απαντήσεις για Βιντιάδη ζητούν οι παίκτες.

Η νέα καθυστέρηση στην κατάληξη του σίριαλ Βιντιάδη έφερε τους παίκτες της ΑΕΚ στα όριά τους.

Ο εκ των αρχηγών της ομάδας, Δημήτρης Κωνσταντόπουλος επικοινώνησε με τον Ανδρέα Δημητρέλο για να τον ρωτήσει αν υπάρχει «φως» σχετικά με τα πολλά οφειλόμενα προς τους παίκτες της ομάδας και ο πρόεδρος της ΠΑΕ δεσμεύτηκε πως μέχρι την Πέμπτη θα λάβουν ένα μέρος από τα έσοδα του αγώνα με τον Πανιώνιο.

Παράλληλα υπήρξε ανάλογη δέσμευση για καταβολή ενός ακόμη μέρους των δεδουλευμένων από τις εισπράξεις στους αγώνες με ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό που ακολουθούν.

Ο γκολκίπερ της «Ένωσης» ενημέρωσε σχετικά τους συμπαίκτες του, αλλά επειδή η πληρωμή τους με βάση τις εισπράξεις αγώνων δεν αποτελεί εγγύηση για το μέλλον και δεν παρέχει καμία σιγουριά, οι ποδοσφαιριστές ζήτησαν ραντεβού με τον Ανδρέα Δημητρέλο προκειμένου να μάθουν για τις εξελίξεις στο θέμα του επενδυτή. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ έκανε δεκτό το αίτημα των «κιτρινόμαυρων» και η συνάντηση θα γίνει το αργότερο την Πέμπτη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x