Stoiximan Super League

Απειλεί με προσφυγή στη FIFA ο Μεϊτέ

Να προσφύγει στη FIFA για προσβολή προσωπικότητας από τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού απείλησε ο Αμπντουλαγέ Μεϊτέ μετά το «ναυάγιο» της μεταγραφής του.

Η μεταγραφή του Αμπντουλαγέ Μεϊτέ «χάλασε» στο φινάλε της σχετικής προθεσμίας για την απόκτηση ελευθέρων παικτών. Ο Παναθηναϊκός αποφάσισε να μην προχωρήσει στην απόκτησή του τονίζοντας πως οι ιατρικές του εξετάσεις δεν ήταν καλές. Η πλευρά του Ιβοριανού, ωστόσο, παρουσιάζει μία διαφορετική εκδοχή και απειλεί με προσφυγή στη FIFA.

Ο Έλληνας μάνατζερ και ο Γάλλος δικηγόρος του παίκτη τονίζουν πως προέκυψε πρόβλημα με την καταβολή της προμήθειάς τους. Συγκεκριμένα ισχυρίζονται πως ο Παναθηναϊκός συμφώνησε να πληρώσει 20.000 ευρώ, αλλά δεν είχε να τους δώσει επιταγή 3-4 ημερών. Μάλιστα αναφέρουν πως τους παρουσιάστηκε χαρτί από τους «πράσινους» πως ο ποδοσφαιριστής έχει ηπατίτιδα Β (!) και για το λόγο αυτό δεν προχώρησε το deal. Η πλευρά του Αφρικανού ποδοσφαιριστή φέρεται να απείλησε με προσφυγή στη FIFA για προσβολή προσωπικότητας.

Όλα αυτά κι ενώ ο 32χρονος αμυντικός δήλωνε έτοιμος και σε αρκετά καλή κατάσταση για να παίξει ακόμη και στο προσεχές παιχνίδι απέναντι στον Άρη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x