Stoiximan Super League

Έχει λύσεις πλέον ο Δώνης

Οι προσθήκες που έγιναν την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου δίνουν τη δυνατότητα στον Γιώργο Δώνη να καλύψει τις όποιες απουσίες υπάρξουν στον ΠΑΟΚ από τραυματισμούς ή τιμωρίες.

Ο τραυματισμός του Σεκού Ολίσε άλλαξε σε έναν βαθμό τα πλάνα του Γιώργου Δώνη για τον σαββατιάτικο αγώνα του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Ο 44χρονος προπονητής προσανατολιζόταν να χρησιμοποιήσει τον Λιβεριανό μεσοεπιθετικό στο δεξί άκρο της μεσαίας γραμμής.

Ο 23χρονος παίκτης είχε δείξει καλά στοιχεία στον αγώνα με τον ΟΦΗ και, από τη στιγμή που θα έλειπε ο τιμωρημένος Αθνασιάδης, ο Έλληνας τεχνικός τον προόριζε για το αρχικό σχήμα του «Δικεφάλου του Βορρά».

Πάντως, ο Δώνης φέρεται να έχει έτοιμα τα πλάνα του, εφόσον δεν προκύψει κάποιο άλλο απρόοπτο στις επόμενες προπονήσεις.

Συγκεκριμένα, την «ασπρόμαυρη» εστία θα υπερασπιστεί ο Ιτάντζ. Μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα είναι οι Αποστολόπουλος, Σίλντενφελντ, Κατσουράνης και Λίνο. Στον άξονα (στο 4-4-1-1) θα βρεθούν οι Κάτσε και Λάζαρ, με τον Καμαρά αριστερά και τον Φωτάκη δεξιά. Ο Σαλπιγγίδης θα παίξει προωθημένος κι ο Λόρενς από πίσω του.

Πέρα από την δυσάρεστη είδηση του τραυματισμού του Ολίσε, η χθεσινή μέρα είχε και ευχάριστα, αφού ο Γκαρσία και ο Πέλκας μπήκαν στο κανονικό πρόγραμμα μαζί με τους υπολοίπους.

Αντίθετα οι Ολίσε, Κίτσιου, Σταφυλίδης, Γεωργιάδης και Χακόμπο ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα και δεν υπολογίζονται κόντρα στην ΑΕΚ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x