Stoiximan Super League

Χωρίς Χολέμπας και Φετφατζίδη

Οι απουσίες των Χολέμπας και Φετφατζίδη, παρότι δεν έχουν κάποιον τραυματισμό, είναι οι εκπλήξεις στην αποστολή του Ολυμπιακού για την αναμέτρηση της Κυριακής με τη Skoda Ξάνθη (17:15) στα Πηγάδια.

Όσο αναμενόμενη ήταν η απουσία του τραυματία Φουστέρ και των ανέτοιμων (μιας και μόλις χθες επέστρεψαν σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης) Πίνο, Ντιακιτέ και Πάντελιτς, τόση έκπληξη προκάλεσαν δύο άλλα «κοψίματα» που έκανε ο Μίτσελ μετά τη σημερινή προπόνηση του Ολυμπιακού εν όψει του ματς της Κυριακής με τη Skoda Ξάνθη στα Πηγάδια.

Ο Ισπανός τεχνικός επέλεξε να αφήσει στην Αθήνα τον Χοσέ Χολέμπας και τον Γιάννη Φετφατζίδη. Ο πρώτος δεν ικανοποίησε με την εμφάνισή του απέναντι στη Λεβάντε, ενώ ο δεύτερος είχε περάσει στο ματς σαν αλλαγή (στο 75’ αντί του Μασάντο) και δεν βοήθησε να αλλάξει η ροή του αγώνα.

Δεδομένης της απουσίας του Χολέμπας, πιθανότερο είναι να χρησιμοποιηθεί ο Λυκογιάννης καθώς δεν υπάρχει άλλος κλασικός αριστεροπόδαρος μπακ.

Την αποστολή που θα ταξιδέψει στην Ξάνθη απαρτίζουν οι εξής ποδοσφαιριστές: Μέγιερι, Κάρολ, Αμπντούν, Παπαδόπουλος, Κοντρέρας, Τζεμπούρ, Φέισα, Παπάζογλου, Γκρέκο, Ιμπαγάσα, Λυκογιάννης, Μασάντο, Μανιάτης, Μανωλάς, Μήτρογλου, Μοδέστο, Σιόβας, Βλαχοδήμος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x