Γαλλία

Εντυπωσιάζει τους πάντες ο Μπέκαμ

Εντυπωσιασμένοι από την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Ντέιβιντ Μπέκαμ είναι οι άνθρωποι της Παρί Σεν Ζερμέν, όπως φαίνεται από τις δηλώσεις που κάνουν οι υπεύθυνοι του ιατρικού τιμ.

Η μεταγραφή του τον περασμένο Ιανουάριο θεωρήθηκε από τους περισσότερους ως μια εμπορική κίνηση. Λίγοι ήταν εκείνοι που πίστευαν πως ο Ντέιβιντ Μπέκαμ, στα 38 του χρόνια, θα είναι σε θέση να βοηθήσει ουσιαστικά την Παρί Σεν Ζερμέν.

Ο Άγγλος «σούπερ σταρ», όμως, έχει βαλθεί να αποδείξει πως παραμένει ένας σπουδαίος ποδοσφαιριστής και ένας ακόμα πιο ευσυνείδητος επαγγελματίας. Από τις πρώτες, κιόλας, προπονήσεις με τη νέα του ομάδα έχει εντυπωσιάσει τους πάντες με το επίπεδο της φυσικής του κατάστασης.

Είναι χαρακτηριστικές οι δηλώσεις μέλους του ιατρικού τιμ των Παριζιάνων. «Είναι εντυπωσιακό. Προπονείται μαζί με τους υπόλοιπους παίκτες εδώ και λίγες μέρες και φαίνεται να βρίσκεται στο ίδιο επίπεδο φυσικής κατάστασης με εκείνους. Θέλει πολύ να αγωνιστεί και αυτό φαίνεται. Αν και είναι 38 ετών, μοιάζει με 22αρη. Πραγματικά, δεν έχουμε συναντήσει τέτοια περίπτωση στο παρελθόν».

Κώστας Κουκάρας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x