Stoiximan Super League

Ανεβάζει ρυθμούς ο Σο

Ακέραιες διατηρεί ο Χαμπίμπ Σο τις πιθανότητες συμμετοχής στο Κυριακάτικο ντέρμπι με την ΑΕΚ, ανεβάζοντας ρυθμούς στη σημερινή προπόνηση. Διαβάστε ποιον δοκίμασε ο Φάμπρι δίπλα στον Βιτόλο...

Ο υψηλόσωμος μέσος του Παναθηναϊκού που την Τρίτη είχε αισθανθεί ενοχλήσεις στον έσω πλάγιο του αριστερού γονάτου, προπονήθηκε για λίγο με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του στις εγκαταστάσεις της Παιανίας, το πρωί της Πέμπτης, αλλά έκανε και έντονο ατομικό πρόγραμμα.

Αυτή η εξέλιξη, σκόρπισε αισιοδοξία για την παρουσία του στα πλάνα του Φάμπρι, για το σημαντικό παιχνίδι της Κυριακής, κόντρα στην «Ένωση».

Ο τεχνικός των «πράσινων», πάντως, δοκίμασε τον Τριανταφυλλόπουλο δίπλα στον Βιτόλο, με τους Μαυρία και Σισοκό στα άκρα, ενώ υπολογίζει και στις υπηρεσίες του Εσπάρθα για την επίθεση.

Πλέον, βρίσκεται σε αναμονή πιθανής προπόνησης του Σο σε φουλ ρυθμούς, την Παρασκευή.

Κανονικά προπονήθηκαν οι Ορέστης Καρνέζης και Ιμπραϊμ Σισοκό που ξεπέρασαν τα προβλήματα που αντιμετώπιζαν, πρόγραμμα θεραπείας ακολούθησε ο Χοσέ Τοτσέ για τη θλάση που τον ταλαιπωρεί, ενώ ατομικό έκανε ο Διαμαντής Χουχούμης.

Στο Αθλητικό Κέντρο της Παιανίας, οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού έκαναν ζέσταμα, ασκήσεις με πάσες, ασκήσεις τακτικής και δίτερμα.

Κώστας Ζάλιαρης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x