Γερμανία

Λύθηκε το συμβόλαιο του Εντού

Επιβεβαιώθηκαν οι πληροφορίες που ήθελαν τον Εντού να βρίσκεται κοντά στη μετακόμισή του στην Κίνα, αφού η Σάλκε ανακοίνωσε τη λύση του συμβολαίου του Βραζιλιάνου.

Αποκτήθηκε από τη Σάλκε το 2010 και στα τρία χρόνια του στην ομάδα αγωνίστηκε σε 43 αγώνες πρωταθλήματος, πετυχαίνοντας 5 γκολ. Μια επίδοση που, για επιθετικό, δεν μπορεί να χαρακτηριστεί… αξιομνημόνευτη. Για το λόγο αυτό η γερμανική ομάδα παραχώρησε με τη μορφή δανεισμού τον Εντού, πρώτα στη Μπεσικτάς και μετά στην Γκρόιτερ Φιρθ, όπου η απόδοση του Βραζιλιάνου δεν παρουσίασε κάποια ιδιαίτερη βελτίωση. Τελικά η Σάλκε αποφάσισε να αποδεσμεύσει τον παίκτη, όπως ανακοινώθηκε από τη διοίκηση.

Η πληροφορία αυτή κυκλοφορούσε τις τελευταίες μέρες, συνδυαζόμενη με μια πρόταση που φερόταν να έχει στα χέρια του ο Εντού. Τελικά η πληροφορία επιβεβαιώθηκε, ο Εντού έλυσε το συμβόλαιό του με το γερμανικό σύλλογο και είναι έτοιμος να κάνει το επόμενο βήμα της καριέρας του.

Ο Βραζιλιάνος αναμένεται να συνεχίσει την ποδοσφαιρική ζωή του στην Κίνα, αφού όλα δείχνουν πως θα αποδεχτεί την πρόταση της Λιαονίνγκ Γουογουίν.

Κώστας Κουκάρας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x