Stoiximan Super League

Χωρίς Φουρτάδο στο ντέρμπι

Χωρίς απρόοπτα ολοκληρώθηκε το Σάββατο η προετοιμασία της ΑΕΚ για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, με τον Έβαλντ Λίνεν να ανακοινώνει την 18μελή αποστολή στην οποία δεν βρίσκεται ο Εμίλιο Φουρτάδο.

Με εξαίρεση τον Βαλεντίνο Βλάχο, που συνέχισε το ατομικό πρόγραμμα και τον Ταξιάρχη Φούντα που λείπει με άδεια καθώς δεν υπολογίζεται για το κυριακάτικο ντέρμπι, λόγω συμπλήρωσης καρτών, ο Γερμανός τεχνικός είδε όλους τους παίκτες της «Ένωσης» να ακολουθούν χωρίς προβλήματα το πρόγραμμα του Σαββάτου (2/3).

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Λίνεν ανακοίνωσε στους «κιτρινόμαυρους» την αποστολή για το κυριακάτικο ντέρμπι. Μοναδική έκπληξη είναι η απουσία για λόγους τακτικής του Εμίλιο Φουρτάδο, τη θέση του οποίου πήρε ο Ανδρέας Σταματής. Αξίζει να σημειωθεί ότι σ’αυτή βρίσκεται και ο Δημήτρης Ανάκογλου, που δεν συμπεριλήφθηκε στο παιχνίδι με τον Πλατανιά.

Αναλυτικά 18μελής αποστολή της ΑΕΚ: Κωνσταντόπουλος, Αραμπατζής, Ανάκογλου, Πετρόπουλος, Κατίδης, Τσουκαλάς, Κορδέρο, Φέτσης, Γκερέιρο, Μπουγαΐδης, Μητρόπουλος, Καραλής, Τσουμάγκας, Παυλής, Τσούπρος, Σταματής, Κουτρουμπής, Ρίκκα.

Γιάννης Σταυρόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x