Champions League

«Ψάχνουμε τρόπο να σταματήσουμε τον Ρονάλντο»

Ο καλύτερος ποδοσφαιριστής στον κόσμο είναι ο Κριστιάνο Ρονάλντο, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Σερ Μπόμπι Τσάρλτον

Το εγκώμιο του Κριστιάνο Ρονάλντο έπλεξε ο Σερ Μπόμπι Τσάρλτον, μιλώντας στον ισπανικό Τύπο εν όψει της αναμέτρησης της Ρεάλ Μαδρίτης με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Champions League.

ΟΤσάρλτον τόνισε ότι ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός είναι κατά την γνώμη του ο καλύτερος ποδοσφαιριστής στον κόσμο και στις τάξεις των «κόκκινων διαβόλων» αναζητούν τρόπο να τον σταματήσουν.

«Έχει πει ότι θέλει να γίνει ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο. Και είναι», ανέφερε μεταξύ ο άλλοτε ποδοσφαιριστής των «μπέμπηδων».

Αποσπάσματα των όσων δήλωσε ο Σερ Μπόμπι Τσάρλτον στην ισπανική εφημερίδα «AS»

Για την απόδοση της Ρεάλ Μαδρίτης εν όψει του αγώνα με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ:

«Η Ρεάλ Μαδρίτης και οι ποδοσφαιριστές της έχουν μεγάλη φήμη, αλλά κανείς όσο ο Κριστιάνο (Ρονάλντο). Έχω πει ότι δεν ήθελα να φύγει από εδώ (από την Αγγλία). Η Ρεάλ Μαδρίτης αποδεικνύεται το ιδανικό μέρος για εκείνον. Έχει πει ότι θέλει να γίνει ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο. Και είναι. Ψάχνουμε τρόπο να τον σταματήσουμε. Προσπαθήσαμε όσο καλύτερα μπορούσαμε, και πιο επιτυχώς, στο παιχνίδι που έγινε στη Μαδρίτη».

Για την γενικότερη παρουσία του Ρονάλντο:

«Όταν βλέπεις τον Κριστιάνο η πρώτη σκέψη σου όταν ακουμπάει την μπάλα είναι: Μπορεί να το κάνει! Δεν σκέφτομαι κάτι άλλο. Όλοι τον λατρεύουν όταν πετυχαίνει γκολ. Και τώρα, σημειώνει πολλά τέρματα κάθε εβδομάδα».

Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x