F1

Η… συγγνώμη του Φέτελ

Συγγνώμη από τον Μαρκ Γουέμπερ ζήτησε ο Σεμπάστιαν Φέτελ για την προσπέραση στον ομόσταβλό του, αγνοώντας την ομάδα του.

Να ηρεμήσει την κατάσταση θέλησε ο Σεμπάστιαν Φέτελ μετά το τέλος του δεύτερου γκραν πρι της σεζόν, το οποίο πραγματοποιήθηκε στην πίστα της Μαλαισίας.

Ο Γερμανός ζήτησε συγγνώμη από τον ομόσταβλό του, Μαρκ Γουέμπερ, για την πρωτοβουλία που πήρε να αγνοήσει τις εντολές της Red Bull και να τον προσπεράσει με ριψοκίνδυνο τρόπο.

Στην προσπάθεια του να δικαιολογήσει –τα αδικαιολόγητα- ο τρεις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής δήλωσε πως τα έκανε θάλασσα.

«Στο τέλος του αγώνα ένιωθα ότι είχα πολύ καλό ρυθμό και με την καινούρια μέση γόμα της Pirelli ήμουν πιο γρήγορος και ήμουν κοντά στη μάχη. Όμως έκανα ένα τεράστιο λάθος σήμερα. Θα έπρεπε να μείνουμε στις θέσεις που ήμασταν. Δεν αγνόησα καμία εντολή, αλλά τα έκανα θάλασσα. Πήρα την πρωτιά από τον Μαρκ και τώρα μπορώ να δω πόσο αναστατωμένος είναι, αλλά εγώ θέλω να είμαι ειλικρινής και να ζητήσω συγγνώμη. Ρίσκαρα με την κίνησή μου να τον προσπεράσω, θα έπρεπε να το σκεφτώ καλύτερα. Αυτό βέβαια δεν θα τον κάνει να νιώσει καλύτερα, αλλά δεν το έκανα επίτηδες», δήλωσε ο Γερμανός.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x