Τένις

Αποκλεισμός για τον... τραγικό Τζόκοβιτς!

Από τις χειρότερες εμφανίσεις της καριέρας του! Ο Νόβακ Τζόκοβιτς, όντας... σε άλλο κορτ ηττήθηκε για πλάκα από τον Τόμι Χάας κι έμεινε εκτός προημιτελικών στο Μαϊάμι!

Πρέπει να γυρίσουμε πολλά χρόνια πίσω για να βρούμε (πιθανώς) τόσο κακή εμφάνιση από τον Νόβακ Τζόκοβιτς! Ο Σέρβος ήταν σαν να μην μπήκε ποτέ στο κορτ να αγωνιστεί, ο Τόμι Χάας –από την άλλη- βρέθηκε σε εξαιρετική κατάσταση και με χαρακτηριστική ευκολία τον πέταξε εκτός προημιτελικών στο Masters του Μαϊάμι με 2-0 σετ (6-2, 6-4).

Η άσχημη βραδιά του Νόλε φάνηκε από το πρώτο κιόλας σετ, όταν ο Γερμανός αντίπαλός του, τον «έσπασε» δύο συνεχόμενες φορές και με σερί 4-0 γκέιμ, προηγήθηκε με 6-2.

Το δεύτερο ξεκίνησε εξίσου... αρνητικά για τον Τζόκοβιτς, καθώς άμεσα βρέθηκε ξανά με την πλάτη στον τοίχο! Προς στιγμήν –βέβαια- αντέδρασε, ωστόσο... δεν μπορούσε! Ο πάλαι ποτέ νούμερο δύο της κατάταξης πήρε και το δεύτερο με 6-4 (αν και μπορούσε ακόμη πιο εύκολα) και πανηγύρισε την πρόκρισή του στα προημιτελικά του Μαϊάμι, αφήνοντας εκτός συνέχειας τον Σέρβο!

Πλέον, ο Μάρεϊ γίνεται το νούμερο ένα φαβορί για τον τίτλο, αφού έχουν μείνει ήδη εκτός οι Ντελ Πότρο, Τσόνγκα, Τιπσάρεβιτς, με τους Φερέρ και Μπέρντιχ να συνεχίζουν από τους «μεγάλους».

Επιμέλεια: Αποστόλης Σπυρόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x