Stoiximan Super League

Τζεμπούρ: «Μπορώ μαζί με τον Κώστα…»

Το εγκώμιο του Μήτρογλου έπλεξε ο Ράφικ Τζεμπούρ σε συνέντευξή του στη Nova επισημαίνοντας ότι μπορούν οι δύο τους να παίξουν μαζί στην επίθεση του Ολυμπιακού.

Ο Ράφικ Τζεμπούρ μίλησε στη Nova με αφορμή την ανάδειξή του ως πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος.

Σε αυτή έπλεξε το εγκώμιο του Κώστα Μήτρογλου επισημαίνοντας ότι μπορούν οι δύο τους να παίξουν στην επίθεση του Ολυμπιακού αλλά είναι κάτι για το οποίο αποφασίζει ο προπονητής όπως και για το σύστημα που θα επιλέξει.

Ο Αλγερινός άσος των ερυθρολεύκων δήλωσε ικανοποιημένος και υπερήφανος για την κατάκτηση του νταμπλ, παραδέχθηκε ότι αν και δεν θέλει κάποιες φορές η απόδοσή του δεν είναι καλή.

Οι σημαντικότερες δηλώσεις του Ράφικ Τζεμπούρ στη Nova


-για την κατάκτηση του νταμπλ και την ανάδειξή του σε πρώτο σκόρερ.
«Είμαι υπερήφανος που κατάφερα να κάνω το νταμπλ με τον Ολυμπιακό. Και να σκοράρω τα γκολ αυτά. Σίγουρα είναι κάτι σημαντικό να είμαι ο πρώτος σκόρερ. Σε ό,τι αφορά την ομάδα. Αισθάνομαι ένα σημαντικό κομμάτι και θέλω να δίνω ό,τι καλύτερο για αυτή.

-τι βοήθησε τον Ολυμπιακό… Ποιότητα γενικά ή κάποιων παικτών.
«Το ποιο σημαντικό είναι ότι ξεκινήσαμε και από την αρχή είχαμε την νοοτροπία ότι δεν μπορούμε να υποτιμήσουμε κάποιο αντίπαλο. Το κάναμε στη διάρκεια του πρωταθλήματος αν και δεν αποδώσαμε όπως θέλαμε σε κάποια παιχνίδια».

-είναι στην καλύτερη στιγμή της καριέρας του;
«Πιστεύω στον εαυτό μου και ίσως εάν λάβουμε υπόψη μας τα στατιστικά να είναι η καλύτερη σεζόν μου. Πάντα είμαι έτοιμος να παίζω σε μεγάλα παιχνίδια. δουλεύω πολύ. Έχω αποκτήσει μεγάλη εμπειρία. Μου αρέσει να παίζω ποδόσφαιρο και καλό ποδόσφαιρο. Μπορεί να θέλω αλλά κάποιες στιγμές ίσως να μην το καταφέρνω και αυτό είναι το αγκάθι».

-νέος που ξεχώρισε:
«Δεν ξέρω αν αντιμετώπισα πρόβλημα αλλά αυτό που ξέρω είναι πως αυτό που συμβαίνει με τους νέους παίκτες είναι πολύ σημαντικό για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Για το πρωτάθλημα και για τους ίδιους. Θυμάμαι παλιότερα ότι νέοι παίκτες δεν κέρδιζαν χρόνο συμμετοχής».

-για τον Καρνέζη:
«Είναι σημαντικό που παίζει σε μια ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός με μεγάλη πίεση να μαθαίνει και να παίζει με αυτές τις συνθήκες. Είναι σημαντικό να υπάρχουν καλοί τερματοφύλακες γιατί βοηθούν και την Εθνική ομάδα της χώρας».

-τον Λοντίγκιν:
«Πολύ καλός ο Λοντίγκιν φέτος. Καλό που αγωνίστηκε στη Ξάνθη και τη βοήθησε αρκετά. Αλλά θα προτιμούσα να δω τους συμπαίκτες μου τον Κάρολ ή τον Μέγιερι».

-με Μήτρογλου ή μόνος στην επίθεση:
«Είναι εξαιρετικός και έξυπνος παίκτης. Θα ήθελα να έχω την ευκαιρία να περισσότερο μαζί του. Ο προπονητής όμως επιλέγει το σύστημα και τους παίκτες. Όσες φορές παίξαμε μαζί δείξαμε ότι μπορούμε. Όταν παίζει ο Κώστας ανοίγονται περισσότεροι χώροι…»

-για Χριστόπουλο, Δώνη, Τσιώλη:
«Ο Δώνης είναι πολύ καλός προπονητής. Με καλές ιδέες και έκανε καλή δουλειά στον ΠΑΟΚ αν και παρέμεινε. Η Τρίπολη δεν ξεκίνησε καλά. Αλλά ήταν η καλύτερη ομάδα που αντιμετωπίσαμε. Τον ΠΑΣ Γιάννινα ο Χριστόπουλος έκανε πολύ καλή δουλειά και αν και η ομάδα άρχισε με στόχο την παραμονή έφτασε στα πλέι-οφ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x