Stoiximan Super League

Κάτσε, ο ρούκι της χρονιάς!

Το βραβείο του καλύτερου πρωτοεμφανιζόμενου της φετινής Σούπερ Λίγκας κατέκτησε ο Έργκους Κάτσε. «Ζω το όνειρό μου, ευχαριστώ τον κ. Δώνη», τόνισε σχετικά.

Έργκους Κάτσε, ο κορυφαίος!

Από τους συνολικά επτά υποψηφιούς, ο άσος του ΠΑΟΚ έλαβε το βραβείο του καλύτερου πρωτοεμφανιζόμενου της τρέχουσας σεζόν στην Σούπερ Λίγκα.

Δεύτερη διάκριση για τον παίκτη στα Βραβεία Nova Σούπερ Λιγκ 2013, καθώς βρίσκεται ταυτόχρονα και στην καλύτερη 18άδα του πρωταθλήματος.

Ο 20χρονος μέσος που ξεπέρασε σε ψήφους τους Κουτρουμπή, Τριανταφυλλόπουλο, Γιαννακόπουλο, Σουνά, Διούδη και Βιτώρο τόνισε πως φέτος ζει το όνειρό του με την φανέλα του «Δικεφάλου του βορρά», ενώ θέλησε να ευχαριστήσει τον Γιώργο Δώνη για την ευκαιρία που του έδωσε.

«Θέλω να ευχαριστήσω τους προπονητές που με ψήφισαν και τον κ. Δώνη που μου έδωσε την ευκαιρία να παίξω. Αυθτό που ζω φέτος είναι ένα δώρο από τον Θεό. Είναι το καλύτερο πράγμα για μένα. Στην προετοιμασία δεν πίστευα πως θα αγωνιστώ τόσο πολύ. Ζω το όνειρό μου. Δεν περίμενα να πάρω τόσες ευκαιρίες. Από ‘κει που δεν το περιμένεις, όλα γίνονται. Στο πρώτο παιχνίδι που μπήκα, σκέφτηκα πως πρέπει να εκμεταλλευτώ την ευκαιρία. Δεν πρέπει να πάει χαμένη. Είμαι τυχερός που είχα συμπαίκτες, όπως ο Πάμπλο Γκαρσία που έχει παίξει στην Ρεάλ κι έμαθα πολλά. Όταν είσαι δίπλα σε αυτούς, μαθαίνεις πιο γρήγορα», τόνισε αρχικά και συνέχισε για τα πλέι οφ:

«Έχουμε κάνει δύο ματς στα πλέι οφ με ισάριθμες ήττες που δεν το περιμέναμε. Το παιχνίδι με την Τρίπολη θα είναι η τελευταίας μας ευκαιρία και πρέπει να θέσουμε στόχο μόνο την νίκη».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x