Stoiximan Super League

Καλύτερο γκολ του Ντε Βινσέντι

Το πανέμορφο γκολ του Ντε Βινσέντι στο παιχνίδι του ΠΑΣ με τον Παναθηναϊκό (1-1) στο ΟΑΚΑ, ψηφίστηκε το καλύτερο της σεζόν στα βραβεία “Nova Superleague 2013”.

Από την αρχή έκλεψε τις εντυπώσεις. Και όχι άδικα. Το εξαιρετικό σε εκτέλεση τέρμα του Τόμας Ντε Βινσέντι στον αγώνα του ΠΑΣ με τον Παναθηναϊκό για τη 2η αγωνιστική, αναδείχθηκε το καλύτερο της σεζόν!

«Ευχαριστώ πολύ γι’ αυτό το βραβείο. Ήταν το πρώτο γκολ της σεζόν για την ομάδα και το πιο σημαντικό ήταν ότι βοήθησε να έρθει ένα σημαντικό αποτέλεσμα. Η ασίστ του Πατσατζόγλου ίσως να ήταν πιο δύσκολη από το τελείωμα. Η πρώτη σκέψη ήταν να γυρίσω την μπάλα σε κάποιον συμπαίκτη μου στην περιοχή, βλέποντας όμως ότι δεν υπήρχε πήρα την απόφαση να δοκιμάσω να τελειώσω μόνος μου την φάση. Θα ήθελα να ευχαριστήσω και τους φίλους του Παναθηναϊκού για το χειροκρότημα και την αναγνώριση. Είναι κάτι που δεν συνηθίζεται», δήλωσε ο Αργεντινός στην κάμερα της Nova και συνέχισε:

«Από πέρυσι είναι σαν να συνέβη ένα… θαύμα. Τη φετινή χρονιά καταφέραμε να δείξουμε με πάρα πολύ σκληρή δουλειά και ταπεινότητα για τίιείμαστε ικανοί. Θα τα δώσουμε όλα σε κάθε ματς (σ.σ. στα πλέι οφ), ώστε να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Θα συνεχίσουμε να τα δίνουμε όλα και να δουλεύουμε πάρα πολύ σκληρά».

Τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας:

Ντε Βινσέντι 38,62 %
Τάτος 37,37 %
Φούντας 7,52 %
Αθανασιάδης 6,47 %
Σαλπιγγίδης 5,43 %
Μάρτινς 3, 97 %
Σίσιτς 0,63 %

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x