Γ' Εθνική

ΑΕΚ και Φιλαδέλφεια πάνε μαζί!

Πριν πάει η ΑΕΚ στη Φιλαδέλφεια, η… Φιλαδέλφεια πήγε στην ΑΕΚ! Δήμαρχος και συνεργάτες βρέθηκαν στα γραφεία της AEGEAN και μαζί με τον Δημήτρη Μελισσανίδη οργάνωσαν την επίσημη παρουσίαση των σχεδίων.

Η ομάδα ξεκίνησε όπως έπρεπε τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα.

Ο κόσμος συνεχίζει -ακόμα και σήμερα- να σχηματίζει ουρές για να βρεθεί δίπλα της. Και το όνειρό του όμως για την κατασκευή του νέου «σπιτιού» της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια αρχίζει κι αυτό να δρομολογείται.

Από τη Δευτέρα κιόλας, λοιπόν, το επόμενο σημαντικό βήμα -αυτό της παρουσίασης του ολοκληρωμένου πλάνου στον Δήμο- δρομολογήθηκε από τον Δημήτρη Μελισσανίδη.

Παρουσία του αρχιτέκτονα Θανάση Κυρατσού και του Δημήτρη Ανδριόπουλου (εκ μέρους της «Dimand SA») ο διοικητικός ηγέτης της «Ένωσης» υποδέχθηκε στα γραφεία της AEGEAN τη Δήμαρχο Νέας Φιλαδέλφειας Έφη Γαϊτανά και τέσσερις αντιδημάρχους (Καραβίας, Παπανικολάου, Παΐδας, Χατζηδάκη).

Αφού τους ενημέρωσε λοιπόν για τις διαδικασίες που πρέπει ν’ ακολουθηθούν ώστε να προχωρήσει η σύμπραξη με την τοπική αυτοδιοίκηση, τους έκανε μια πρώτη επίδειξη των σχεδίων. Και κατόπιν ρυθμίστηκαν οι τελευταίες λεπτομέρειες για την επίσημη παρουσίασή τους στο Δημαρχείο, που θα πραγματοποιηθεί στις 2 Οκτωβρίου (στις 19:00) και αναμένεται να βάλει στην τελική ευθεία το έργο.

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x