Βόλεϊ

Με διάστρεμμα έπαιξε ο Γιορντάνοφ

Με διάστρεμμα αγωνίστηκε ο Μπόγιαν Γιορντάνοφ στα δύο τελευταία σετ του ματς του Ολυμπιακού κόντρα στον ΠΑΟΚ για την 16η αγωνιστική της Volleyleague. «Δεν είμαι ήρωας» σχολίασε μετά το τέλος του ματς.

Ηρωική εμφάνιση πραγματοποίησε ο Μπόγιαν Γιορντάνοφ στο ματς του Ολυμπιακού κόντρα στον ΠΑΟΚ για την 16η αγωνιστική της Volleyleague.

Ο 30χρονος διαγώνιος των «ερυθρόλευκων» πάτησε το πόδι του Βασίλη Κουρνέτα στο τέλος του δεύτερου σετ και έμεινε για λίγο εκτός αγωνιστικού χώρου, δείχνοντας να πονάει πολύ.

Αυτό όμως δεν ήταν αρκετό για να τον κρατήσει εκτός μάχης, αφού επέστρεψε στο γήπεδο στα μέσα του τρίτου σετ και βοήθησε καταλυτικά την ομάδα του να φτάσει στη σπουδαία νίκη (3-1 σετ).

«Δεν είμαι ήρωας», δήλωσε ο έμπειρος διαγώνιος μετά το τέλος του ματς, τονίζοντας: «Ήθελα να βοηθήσω την ομάδα να πάρει το τρίποντο γιατί ήταν πολύ σημαντικό. Κάθε παιχνίδι είναι σημαντικό. Αυτό που μετράει τώρα είναι το παιχνίδι κυπέλλου που ακολουθεί. Πονούσα πολύ στον αγώνα και θα πονέσω περισσότερο σε λίγο που θα κρυώσει το πόδι».

Σύντομα αναμένεται να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις, ώστε να διαπιστωθεί το μέγεθος της ζημιάς που έχει υποστεί.

inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x