Stoiximan Super League

«Ανίκανος και εμπαθής με τον Ολυμπιακό ο Κάκος»

Έντονα παράπονα για τις αποφάσεις του Κάκου στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ έχει ο Ολυμπιακός, με αφορμή το χτύπημα που δέχθηκε ο Εντινγκά, ενώ οι πρωταθλητές τον καλούν να σταματήσει τη διαιτησία.

Βράζουν στον Ολυμπιακό με τη διαιτησία του Τάσου Κάκου στην Τούμπα. Οι ερυθρόλευκοι μάλιστα καταγγέλλουν ότι ο κ.Κάκος έβριζε τους διεθνείς ποδοσφαιριστές της ομάδας, τον καλούν να παρατήσει το ποδόσφαιρο και τονίζουν ότι δεν θα μείνουν απαθείς με όσα συμβαίνουν.

Αναλυτικά η επίσημη θέση του Ολυμπιακού.

Η ιστορία επαναλαμβάνεται και στη θέση του Ντιόγκο είναι ο Εντινγκά. Για δεύτερη φορά ο κ.Κάκος αποδεικνύει ότι είναι ανίκανος διαιτητής και γεμάτος εμπάθεια για τον Ολυμπιακό. Φυσικά δεν ήταν το μόνο εσκεμμένο λάθος της τριάδας. Έγιναν πολλά και επηρέασαν το αποτέλεσμα.

Επειδή η κοροϊδία έχει και τα όριά της δεν θα μείνουμε απαθείς σε όλα όσα συμβαίνουν. Για όλα όλα αυτά αλλά κυρίως για το ότι ο κ.Κάκος έφτασε στο σημείο να βρίζει διεθνείς ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού καλά θα κάνει να αφήσει το ποδόσφαιρο και να ασχοληθεί με την πυγμαχία και την αλητεία.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x