Stoiximan Super League

Δεληζήσης: «Πάμε για τη νίκη στο Φάληρο»

Το σύνθημα για τον τελευταίο αγώνα του Απόλλωνα Σμύρνης στη φετινή Σούπερ Λίγκα απέναντι στον Ολυμπιακό έδωσε ο χθεσινός ήρωας της ομάδας, Γιώργος Δεληζήσης, στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

Τη νίκη και μόνο τη νίκη θα κυνηγήσει ο Απόλλων Σμύρνης στην τελευταία αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας, όπως δήλωσε ο Γιώργος Δεληζήσης στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

Παρότι η «Ελαφρά Ταξιαρχία» μπορεί υπό προϋποθέσεις να παραμείνει στην κατηγορία και με ήττα, ο ήρωας του χθεσινού αγώνα με τον Εργοτέλη, τόνισε πως η ομάδα του θα κοιτάξει μόνο τη νίκη στο προσεχές ματς με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη, όπου θα γίνει η φιέστα για την κατάκτηση του 41ου πρωταθλήματος της ιστορίας τους.

«Εκείνο που θέλουμε κόντρα στον Ολυμπιακό είναι η νίκη. Είναι δύσκολο παιχνίδι, όμως η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία», τόνισε έμπειρος στόπερ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιώργος Δεληζήσης στην εκπομπή του Σωτήρη Κωσταβάρα και του Μιχάλη Τσόχου

Για το γκολ που έδωσε τη νίκη στην ομάδα του:

«Από τη στιγμή που ήρθε η μπάλα σε εμένα, ήμουν σίγουρος ότι θα σκοράρω. Δεν ήταν εύκολο να συγκρατηθώ από τη στιγμή που κατάλαβα ότι η μπάλα βρήκε δίχτυα».

Για την εικόνα που είχε ο Απόλλων στο χθεσινό ματς:

«Σίγουρα υπήρχε άγχος για το αποτέλεσμα. Ελέγχαμε το παιχνίδι, όμως δεν είχαμε καλή ανάπτυξη για να μπορέσουμε να σκοράρουμε. Στο β’ ημίχρονο άλλαξαν τα πράγματα με την είσοδο του Φαρινόλα στα δεξιά».

Για το γεγονός ότι οι «σωσμένες» ομάδες παλεύουν κανονικά στο τέλος του πρωταθλήματος

«Κατά τη γνώμη μου όλα τα παιχνίδια έπρεπε να τα παίζουν κανονικά οι αντίπαλοι για να υπάρχει αξιοπιστία στο πρωτάθλημα. Ο ΟΦΗ το απέδειξε, όπως έκανε και ο Εργοτέλης που προσπάθησε να πάρει τη νίκη. Ελπίζουμε στην τελευταία αγωνιστική να καταφέρουμε να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε για να παραμείνουμε στην κατηγορία. Εκείνο που θέλουμε κόντρα στον Ολυμπιακό είναι η νίκη. Είναι δύσκολο παιχνίδι, όμως η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία».

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x