Ισπανία

Για πάντα δικός της

Η Μπαρτσελόνα ανακοίνωσε τη συμφωνία με τον Λιονέλ Μέσι για την επέκταση της συνεργασίας τους χωρίς να δώσει λεπτομέρειες. Φήμες για συμβόλαιο μέχρι το 2018 με απολαβές που φτάνουν τα 25 εκατ. ευρώ.

Όχι απλώς δεν πωλείται, αλλά ο Λιονέλ Μέσι ριζώνει στη Βαρκελώνη. Η Μπαρτσελόνα ανακοίνωσε τη συμφωνία της με τον Αργεντινό σταρ για την επέκταση της συνεργασίας τους, δίχως να αναφέρει λεπτομέρειες παρά μόνο πως οι υπογραφές θα πέσουν τις επόμενες μέρες.

Εδώ και μέρες τα ισπανικά ΜΜΕ έκαναν λόγο για δεδομένη συμφωνία, που θα έχει διάρκεια μέχρι το 2018, ετήσιες απολαβές που θα φτάνουν τα 25 εκατ. ευρώ (20 πάγιες αποδοχές + 5 ως μπόνους) και ρήτρα 250 εκατ. ευρώ, που... απαγορεύει ακόμη και τη σκέψη κάποιας ομάδας να κινηθεί για να τον αποκτήσει.

«Η Μπαρτσελόνα ανακοινώνει πως ήρθε σε συμφωνία για νέο συμβόλαιο με τον Λιονέλ Μέσι. Οι υπογραφές θα μπουν τις επόμενες μέρες. Ο Αργεντινός παίκτης είναι ήδη ζωντανός θρύλος για την ομάδα, όντας πρώτος σκόρερ στην ιστορία της με 354 γκολ σε 424 εμφανίσεις. Μετρά πέντε σερί σεζόν στις οποίες έχει πετύχει 40+ γκολ και χρειάζεται οκτώ γκολ για να ξεπεράσει τον Τέλμο Θάρα ως πρώτο σκόρερ στην ιστορία της ισπανικής λίγκας. Από το 2004, όταν έκανε ντεμπούτο, έχει κατακτήσει 21 τίτλους με την ομάδα: 6 πρωταθλήματα, 3 Champions League, 2 Κύπελλα, 2 Παγκόσμια Κύπελλα Συλλόγων, 2 Ευρωπαϊκά Σούπερ Καπ και 6 Σούπερ Καπ Ισπανίας. Σε προσωπικό επίπεδο έχει αναδειχθεί τρεις φορές πρώτος σκόρερ στην Ευρώπη κι έχει κατακτήσει τρεις φορές τη Χρυσή Μπάλα. Κι έπεται συνέχεια…», αναφέρει η ανακοίνωση.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x