Κύπρος

Επικήρυξαν οπαδό στην Κύπρο!

Να εντοπίσει τον οπαδό της ομάδας που τραυμάτισε με βεγγαλικό ποδοσφαιριστή του ΑΠΟΕΛ, θέλει η ΑΕΛ και φτάνει στο σημείο να προσφέρει αμοιβή σε όποιον βοηθήσει στον εντοπισμό και τη σύλληψή του.

Το παιχνίδι της ΑΕ Λεμεσού με τον ΑΠΟΕΛ διεκόπη όταν χούλιγκαν πέταξαν κροτίδες και μία από αυτές τραυμάτισε τον Κακά (ποδοσφαιριστή της ομάδας του Γιώργου Δώνη).

Από το περιβάλλον της ΑΕΛ υπάρχει η εκτίμηση πως πρόκειται για προβοκάτσια, αλλά σε κάθε περίπτωση η διοίκηση είναι αποφασισμένη να κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της ώστε να βρεθεί ο υπαίτιος του απαράδεκτου αυτού περιστατικού.
Έτσι με ανακοίνωσή της γνωστοποίησε πως δίνει αμοιβή ύψους 5.000 ευρώ σε οποιονδήποτε δώσει πληροφορίες που θα οδηγήσουν στη σύλληψη του ανεγκέφαλου οπαδού…

Η ανακοίνωση:

«H Διοίκηση της ΑΕΛ παρακαλεί τον οποιονδήποτε φίλαθλο της ομάδας μας ή άλλον που γνωρίζει ή είδε κάτι ή έχει οποιανδήποτε πληροφορία ή ενημέρωση σε σχέση με το περιστατικό που συνέβη στον χθεσινό αγώνα της ομάδας μας με το ΑΠΟΕΛ, να δώσει τις πληροφορίες στα μέλη της Διοίκησης της ΑΕΛ ή στο Σύνδεσμο Φιλάθλων της ΑΕΛ ή σε οποιονδήποτε Αστυνομικό σταθμό. Παρακαλούμε τον οποιονδήποτε αν γνωρίζει κάτι να μας ενημερώσει αμέσως και να μας δοθούν οι όποιες πληροφορίες υπάρχουν.

Η Διοίκηση της ΑΕΛ θα προσφέρει 5000 ευρώ σε όποιον μας δώσει οποιαδήποτε σημαντική πληροφορία που θα είναι βοηθητική για εντοπισμό του ενόχου. Λανθασμένα ΜΜΕ έγραψαν ότι εντοπίστηκε ο ένοχος και παρακαλούμε όποιον γνωρίζει κάτι περισσότερο να μας ενημερώσει. Καλούμε τον κόσμο της ΑΕΛ να παραμείνει ψύχραιμος και ήρεμος και η Διοίκηση της ΑΕΛ θα προσπαθήσει να προστατέψει τα συμφέροντα του σωματείου μας και να μην επιτρέψει σε κανένα να μας στερήσει αυτό που πανάξια κερδίσαμε στον αγωνιστικό χώρο
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x