Stoiximan Super League

Μεταγραφικό ντεμαράζ στη Νίκη

Οριστικά στο «τιμόνι» της Νίκης Βόλου θα είναι για τη νέα χρονιά στη Σούπερ Λίγκα ο Γουίλιαμ Βλουτ. Οι «κυανόλευκοι» ανανέωσαν τη συνεργασία τους με δύο και απέκτησαν τέσσερις νέους παίκτες!

Μεταγραφικό ντεμαράζ έκανε την Τετάρτη Νίκη Βόλου. Πρώτα απ’ όλα με τον νέο προπονητή. Ο Γουίλιαμ Βλουτ ανακοινώθηκε και επίσημα και διαδεχόμενος τον Αλέκο Βοσνιάδη καλείται να οδηγήσει την ομάδα του σε επιτυχίες στη Σούπερ Λίγα.

Οι πρωταθλητές της Football League ανακοίνωσαν την επέκταση της συνεργασίας τους με τους Μπιτσάκο και Χαρτσιά, ενώ απέκτησαν τους Σκούρτη, Νικλητσιώτη, Μαχλελή και Σταμποζλίεφ, όπου όλοι τους είναι κάτω των 24 ετών, λόγω και της μη άδειας.

Οι ανακοινώσεις:

«Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Ολλανδό προπονητή Γουίλιαμ Βλούτ για τα επόμενα τρία χρόνια. O Γουίλιαμ Βλουτ έχει εργαστεί στο παρελθόν στη Μπρέντα, Ντεν Χάαγκ, Ρόντα, Ντε Μπος, Ροσμάλεν, Σπάρτα 22 ενώ τα τελευταία δύο χρόνια ήταν τεχνικός διευθυντής της Σπάρτα Ρότερνταμ.

Τη φανέλα της Νίκης θα συνεχίσουν να φοράνε για τα επόμενα 3 χρόνια οι ποδοσφαιριστές Μπιτσάκος Αλέξανδρος και Χαρτσιάς Κων/νος, οι οποίοι επέκτειναν τη συνεργασία τους με την ΠΑΕ Νίκη Βόλου.

Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου ανακοινώνει την απόκτηση των ποδοσφαιριστών Σκούρτη Βασίλη (27 Φεβρουαρίου 1992), Νικλητσιώτη Γιώργου (23 Μαρτίου 1991), Μαχλελή Γιώργου (10 Μαΐου 1991), και ο Σταμπολζίεφ Ρόμπερτ-Αλέξανδρου (26 Οκτωβρίου 1990 - ελληνική υπηκοότητα), οι οποίοι υπέγραψαν συμβόλαια συνεργασίας για 3 χρόνια».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x