Stoiximan Super League

Έπεσαν οι υπογραφές με Κάπελ

Παίκτης του Παναιτωλικού για τα επόμενα δύο χρόνια θα είναι ο Λεάντρο Κάπελ. Ο Ολλανδός, που έμεινε ελεύθερος από την Μπράγκα, βρέθηκε την Τετάρτη στο Αγρίνιο και υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο.

Τη φανέλα του Παναιτωλικού για τα επόμενα δύο χρονιά θα φοράει ο Λεάντρο Κάπελ. Ο Ολλανδός μεσοεπιθετικός ταξίδεψε την Τετάρτη στο Αγρίνιο και έδωσε τα χέρια με τους ανθρώπους της ομάδας.

Ο 24χρονος γνωρίζει το ελληνικό πρωτάθλημα από τη θητεία του στην Δόξα Δράμας πριν δύο χρόνια, ενώ το όνομά του είχε ακουστεί και στο παρελθόν για τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Λεάντρο Κάπελ υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον Παναιτωλικό. Στην Ελλάδα έχει αγωνιστεί στη Δόξα Δράμας, ενώ την προηγούμενη σεζόν ανήκε στην Μπράγκα. Είναι γεννημένος στις 14.11.1989.

Στις πρώτες του δηλώσεις μετά την υπογραφή του συμβολαίου του τόνισε: «Γνωρίζω ότι πρόκειται για ένα οργανωμένο σωματείο, με πολύ κόσμο που γεμίζει το γήπεδο στο Αγρίνιο. Ο Παναιτωλικός είναι μια πολύ καλή ομάδα και εύχομαι να βοηθήσω και εγώ με την απόδοσή μου και με γκολ να πετύχει τους στόχους του. Αυτός άλλωστε είναι και ο λόγος που βρίσκομαι εδώ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x