Euro 2024

Τρόπαιο… και μια εβδομάδα με τη Ριάνα ο Ρομέρο!

Ο Σέρχιο Ρομέρο με τις χθεσινοβραδινές αποκρούσεις του, έδωσε στην Αργεντινή μια σπουδαία πρόκριση και την ευκαιρία να πάρει το Μουντιάλ μετά από 24 χρόνια. Βέβαια το κίνητρο του ήταν ΚΑΙ η Ριάνα…

Η αγάπη για τη χώρα και σου και την εθνική σου ομάδα είναι σίγουρα σπουδαία ιδανικά για να βρεις τη δύναμη, ώστε να φτάσεις στον τελικό και να κατακτήσεις το τρόπαιο.

Όλα αυτά για τον Σέρχιο Ρομέρο, τον μεγάλο πρωταγωνιστή του χθεσινού ημιτελικού, ακούγονται ως εξής: «Μπλα, μπλα, μπλα, μπλα»…

Όταν η ίδια σου η γυναίκα έχει υποσχεθεί δημόσια πως σε περίπτωση κατάκτησης του Παγκοσμίου Κυπέλλου από την Αργεντινή θα επιτρέψει στον άντρα της και τερματοφύλακα της «αλμπισελέστε» να περάσει μια… καυτή εβδομάδα με την Ριάνα.

Προφανώς δεν της κατέβηκαν όλα αυτά τυχαία στο μυαλό. Προηγήθηκαν κολακευτικά tweets της τραγουδίστριας για τον γκολκίπερ της Μονακό, όπως αυτό:




Αν και στην αρχή η Ελιάνα Γκουέρσιο το πήρε κάπως στραβά και θέλησε να… κόψει τον βήχα από την Ριάνα, λέγοντας της στο twitter να μην ξαναασχοληθεί με τον σύζυγο της, σε δηλώσεις της στην τηλεόραση φάνηκε ανώτερος άνθρωπος.



Χαρακτηριστικά είπε μετά από τον αγώνα της Αργεντινής με το Βέλγιο: «Ριάνα αν κατακτήσουμε το Μουντιάλ, σου δανείζω τον άντρα μου για μια εβδομάδα».

Το ζήτημα είναι πως το μοντέλο – γούστα είναι αυτά- από την Αργεντινή την… πάτησε, καθώς τώρα η εθνική της ομάδα και ο άντρας της είναι ένα βήμα από την κορυφή του κόσμου.

Άρα, η Ριάνα, που την έχει πέσει στους μισούς «μουντιαλικούς» ποδοσφαιριστές, θα μπορεί να χαρεί τον Ρομέρο για μια ολόκληρη εβδομάδα.

Βέβαια, ο μόνος τυχερός είναι ο ίδιος ο παίκτης που βρήκε ένα σούπερ-κίνητρο για την κατάκτηση του τροπαίου. Ένα παιχνίδι έμεινε…

inner

Επιμέλεια Νίκος Παπακαλός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x