Stoiximan Super League

Στον Ατρόμητο ο Γκορμπούνοφ

Στον Ατρόμητο θα αγωνίζεται την επόμενη σεζόν ο Αντρέι Γκορμπούνοφ, ο οποίος πέρασε με επιτυχία την περίοδο δοκιμής στο Πήλιο και ενσωματώθηκε και επίσημα στο ρόστερ της ομάδας.

Παίκτης του Ατρόμητου θα είναι για την επόμενη σεζόν ο Αντρέι Γκορμπούνοφ, όπως ανακοίνωσαν σήμερα οι Περιστεριώτες.

Ο 31χρονος τερματοφύλακας έφτασε στην Ελλάδα την Πέμπτη, μπήκε στην προετοιμασία της ομάδας και αγωνίστηκε σε μέρος του φιλικού με τη Νίκη Βόλου, αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις.

Μετά απ’ αυτό, βρέθηκε στα γραφεία της ομάδας και υπέγραψε συμβόλαιο για την επόμενη σεζόν με οψιόν ανανέωσης.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Με ιδιαίτερη χαρά καλωσορίζουμε στην «οικογένεια» μας τον πρώτο Λευκορώσο ποδοσφαιριστή στην ιστορία της ομάδας μας που θα φορέσει το αστέρι στο στήθος!

Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει λοιπόν την απόκτηση του τερματοφύλακα Αντρέι Γκορμπούνοφ (Andrei Gorbunov) ο οποίος βρέθηκε σήμερα στα γραφεία της ομάδας και υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας ενός έτους με οψιόν ανανέωσης παρουσία του τεχνικού διευθυντή Γιάννη Αγγελόπουλου.

Ο Γκορμπούνοφ (γεννήθηκε στις 29 Μαϊου 1983) έχει ύψος 1.90μ και βάρος 83κ. Ήρθε στην Ελλάδα την περασμένη Πέμπτη και ακολούθησε μέρος της προετοιμασίας στο Πήλιο παίζοντας στο β’ ημίχρονο του φιλικού τεστ με τη Νίκη Βόλου.

Έχει να επιδείξει μεγάλη και σπουδαία καριέρα στα γήπεδα της χώρας του, όμως τώρα για πρώτη φορά δοκιμάζει την τύχη του εκτός συνόρων.

Από το 2002 μέχρι το 2007 αγωνίστηκε στη Ντνιέπρ ενώ από το 2008 μέχρι τον Ιανουάριο του 2012 φόρεσε τη φανέλα της Ντιναμό Μινσκ με την οποία κατέκτησε τον τίτλο του καλύτερου τερματοφύλακα της σεζόν.

Το υπόλοιπο μισό της σεζόν αγωνίστηκε στη Νέμαν Γκρόντνο και τα τελευταία δύο χρόνια ήταν βασικός τερματοφύλακας της Μπάτε Μπορίσοφ, κατακτώντας μαζί της το πρωτάθλημα της Λευκορωσίας αλλά και το Σούπερ Κάπ. Έχει 28 συμμετοχές σε αγώνες του Τσάμπιονς Λιγκ και του Γιουρόπα Λιγκ εκ των οποίων οι εμφανίσεις του κόντρα στη Λιλ και στη Μπάγερν ήταν οι πιο εντυπωσιακές.

Τον περασμένο Δεκέμβριο έμεινε ελεύθερος και δεν ανανέωσε το συμβόλαιο κατόπιν δικής του επιθυμίας γιατί ήθελε να δοκιμάσει την τύχη του στην Ευρώπη
».

Αμέσως μετά την υπογραφή του συμβολαίου ο Αντρέι Γκορμπούνοφ δήλωσε στο atromitosfc.gr τα εξής: «Είναι η πρώτη μου εμπειρία μακριά από την πατρίδα μου και είναι αλήθεια ότι αισθάνομαι κάπως περίεργα γιατί πρέπει να εγκλιματιστώ στις νέες συνθήκες αλλά αισθάνομαι ότι όλη μου η προσπάθεια θα στεφθεί από επιτυχία. Σε αυτές τις μέρες που βρίσκομαι στην ομάδα διαπίστωσα ότι είναι ένα πολύ οργανωμένο clubπου δουλεύει σε υψηλό επίπεδο. Στόχος μου είναι να συνεχίσω να παίζω με τον Ατρόμητο σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Ξέρω ότι πόθος όλης της ομάδας είναι να κερδίσει την είσοδό της στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ και εύχομαι να τα καταφέρουμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x