F1

Βρεθηκε κρεμασμένος ο ύποπτος για την κλοπή του φακέλου Σουμάχερ!

Ο άνδρας που θεωρείτο βασικός ύποπτος για την κλοπή του ιατρικού φακέλου του Μίχαελ Σουμάχερ βρέθηκε κρεμασμένος στο κελί του.

Τραγική κατάληξη είχε η υπόθεση της κλοπής του ιατρικού φακέλου του Μίχαελ Σουμάχερ.

Ο βασικός ύποπτος βρέθηκε κρεμασμένος στο κελί του. Ο αυτόχειρας, το όνομα του οποίου δεν έχει διαρρεύσει, λέγεται πως εργαζόταν στην υπηρεσία αεροδιακομιδής τραυματιών της Ελβετίας, η οποία και είχε μεταφέρει τον πιλότο της Formula 1 από το νοσοκομείο της Γκρενόμπλ σε ελβετικό έδαφος στις 16 Ιουνίου.

Μόλις χθες του είχαν απαγγελθεί κατηγορίες για παραβίαση του ιδιωτικού απορρήτου ασθενούς. Η μάνατζερ του «Σούμι», Σαμπίνε Κεμ, είχε επιβεβαιώσει την κλοπή του ιατρικού φακέλου, ενώ αρκετά ΜΜΕ είχαν καταγγείλει πως άγνωστοι είχαν προσφέρει την πώληση των στοιχείων αξιώνοντας μέχρι και 45-50 χιλιάδες ευρώ

Υπενθυμίζεται πως ο 45χρονος πιλότος της Formula 1 νοσηλεύεται από τις 20 Δεκεμβρίου, όταν είχε ατύχημα κάνοντας σκι στις γαλλικές Άλπεις. Η ενημέρωση για την κατάσταση της υγείας του είναι μετρημένη και λεπτομέρειες δίνονται στα ΜΜΕ μόνο από την οικογένεια και τη μάνατζέρ του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x