Stoiximan Super League

«Επιμένει για Μανωλά η Γιουβέντους»

Η Corriere della Sera αναφέρει πως η Γιουβέντους εντείνει τις προσπάθειές της για τον Κώστα Μανωλά. Τι φέρονται να προσφέρουν οι «μπιανκονέρι» στον Ολυμπιακό.
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Ιταλικά ΜΜΕ αναφέρουν πως η Γιουβέντους όχι απλώς δεν καταθέτει τα όπλα, αλλά-απεναντίας-εντείνει τις προσπάθειές της για την απόκτηση του Κώστα Μανωλά.

Η Corriere della Sera αναφέρει πως οι πρωταθλητές Ιταλίας προσφέρουν 11 εκατ. ευρώ συν ποσοστό μεταπώλησης στον Ολυμπιακό για τον 23χρονο αμυντικό, αλλά οι «ερυθρόλευκοι»-σύμφωνα με τους Ιταλούς-αξιώνουν 15 εκατ. ευρώ. Μάλιστα το ίδιο ρεπορτάζ αναφέρει πως η «Γιούβε» πρόσφερε και έμψυχα ανταλλάγματα-κάνοντας λόγο για τον 23χρονο Άντζελο Ογκμπόνα-αλλά οι πρωταθλητές Ελλάδας δεν έδειξαν να ενδιαφέρονται μέχρι στιγμής.

Την υπόθεση των επαφών με τον Ολυμπιακό φέρονται να έχουν αναλάβει τα «μεγάλα κεφάλια» του ιταλικού συλλόγου, ο γενικός διευθυντής Μπέπε Μαρότα και ο αθλητικός διευθυντής Φάμπιο Παρατίτσι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x