Stoiximan Super League

«Κυανέρυθρος» ο Αργυρόπουλος

Ελάχιστο χρόνο πήρε στους ανθρώπους του Πανιωνίου για να βρουν τον αντικαταστάτη του Αμίρη Κούρντι, καθώς απέκτησαν τον Λεωνίδα Αργυρόπουλο. Επιστρέφουν Αυλωνίτης, Κολοβός.

Άμεσα κάλυψαν στον Πανιώνιο το κενό που δημιουργήθηκε με την αποχώρηση του Αμίρη Κούρντι. Ο 23χρονος μεσοαμυντικός θα συνεχίσει την καριέρα του στην Σαουδική Αραβία και συγκεκριμένα στην Αλ Αχλί.

Ο αντικαταστάτης του είναι ο Λεωνίδας Αργυρόπουλος, ο οποίος υπέγραψε διετές συμβόλαιο και χθες το απόγευμα προπονήθηκε με τους «κυανέρυθρους». Με τον πρώην παίκτη του Απόλλωνα Σμύρνης είχαν επαφές εδώ και καιρό. Ο λόγος είναι πως υπήρχε ανησυχία, λόγω του προβλήματος στους κοιλιακούς του Κούρντι. Με το που ήρθε η πρόταση όμως από την Αλ Αχλί, «έτρεξαν» την περίπτωση του 24χρονου δεξιού μπακ και ολοκλήρωσαν άμεσα τη συγκεκριμένη μεταγραφή.

Την περασμένη σεζόν ο Αργυρόπουλος είχε 25 συμμετοχές στη Superleague και δύο στο Κύπελλο.

Στον Πανιώνιο αναμένεται να επιστρέψουν ως δανεικοί οι Τάσος Αυλωνίτης και Δημήτρης Κολοβός, που ενημερώθηκαν από τον Ολυμπιακό ότι δεν θα παραμείνουν στην ομάδα και είναι θετικοί στο να δοθούν δανεικοί στην πρώην ομάδα τους.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x