Stoiximan Super League

Μιλάει με Νίνη ο Παναθηναϊκός

Νέες επαφές έχουν ο Παναθηναϊκός και ο Σωτήρης Νίνης, με τις δύο πλευρές – όπως γράφει και η SportDay - να παρουσιάζονται αυτή τη στιγμή διατεθειμένες να προχωρήσουν σε… γάμο!

Χωρίς σύλλογο παραμένει ο Σωτήρης Νίνης, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Πάρμα το καλοκαίρι και δεν μπόρεσε να βρει κάποια ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του.

Ωστόσο, όλο αυτό το διάστημα ο 24χρονος μεσοεπιθετικός ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης, ώστε να είναι στην κατάλληλη αγωνιστική κατάσταση για να είναι έτοιμος, εφόσον συμφωνήσει με κάποιον σύλλογο.

Σύμφωνα, όμως, με τη στήλη «Τρελός του χωριού» της SportDay δε θα αργήσει αυτή τη στιγμή και ο Νίνης μοιάζει έτοιμος να ρίξει τις υπογραφές σε κάποιο συμβόλαιο.

Όπως γράφει η εφημερίδα, το τελευταίο διάστημα έχουν υπάρξει επαφές ανάμεσα στον Έλληνα παίκτη και τον Παναθηναϊκό και οι πληροφορίες τους θέλουν να είναι πολύ κοντά σε… γάμο.

Θετικό είναι το γεγονός ότι ο διεθνής άσος είναι ελεύθερος και δεν παρουσιάζει υπερβολικές απαιτήσεις, ενώ πρόκειται και για ένα από τα αγαπημένα παιδιά της «πράσινης» εξέδρας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x