Euro 2016

Ντίνας και Τασουλής στην Εθνική!

Τις εκπλήξεις στην Εθνική συνέχισε ο Κλαούντιο Ρανιέρι. Οι τραυματισμοί των Χολέμπας και Φορτούνη δεν τους επιτρέπουν να μείνουν στην αποστολή και στη θέση τους ο Ιταλός κάλεσε τους Ντίνα και Τασουλή.

Δυο ακόμα φρέσκα πρόσωπα θα έχει στα προσεχή παιχνίδια η Εθνική.

Διατηρώντας την τακτική των ευκαιριών ακόμα και σε παίκτες που δεν έχουν ξαναφορέσει το εθνόσημο, ο Κλαούντιο Ρανιέρι κάλεσε για τα παιχνίδια με Νησιά Φερόε και Σερβία τους Θανάση Ντίνα και Χρήστο Τασουλή.

Στην αποστολή για το παιχνίδι των προκριματικών του Euro και το φιλικό που ακολουθεί, ο Ιταλός είχε καλέσει αρχικά τους Χοσέ Χολέμπας και Κώστα Φορτούνη.

Κανείς απ’ τους δύο ωστόσο δε μπόρεσε να ξεπεράσει τον τραυματισμό του (ο μεν Χολέμπας έγινε αλλαγή στο παιχνίδι της Ρόμα με την Μπάγερν, ο δε Φορτούνης αποκλείστηκε και απ’ την αποστολή του αγώνα του Ολυμπιακού με τον Πανθρακικό) κι έτσι ο Ρανιέρι αναγκάστηκε να τους κόψει.

Ως αντικαταστάτες τους λοιπόν έχρισε τον μεσοεπιθετικό του Παναθηναϊκού και τον μπακ του Πανιωνίου, οι οποίοι θα δώσουν κανονικά το «παρών» στη συγκέντρωση των διεθνών τη Δευτέρα.

Αναλυτικά η αποστολή…

Καρνέζης, Γλύκος, Καπίνο, Μανωλάς, Μόρας, Παπασταθόπουλος, Τασουλής, Καράμπελας, Τοροσίδης, Μπακάκης, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Μανιάτης, Τζιόλης, Σάμαρης, Μάνταλος, Κονέ, Χριστοδουλόπουλος, Ντίνας, Σαλπιγγίδης, Αθανασιάδης, Μαυρίας, Καρέλης, Γκέκας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x