Stoiximan Super League

Έχουν σίγουρο τον Αμπιντάλ

Δεδομένη η συμφωνία της Μπαρτσελόνα με τον Ερίκ Αμπιντάλ. Λεπτομέρειες του «αντίο» του Γάλλου στον Ολυμπιακό και του deal με τους Καταλανούς φιλοξενεί η Sport.

Θέμα ημερών είναι πλέον η επισημοποίηση της επιστροφής του Ερίκ Αμπιντάλ στην Μπαρτσελόνα. Πλέον δεν υπάρχουν διαψεύσεις από τον Ολυμπιακό και η καταλανική Sport αναφέρει σήμερα λεπτομέρειες της υπόθεσης.

Όπως τονίζει, η πλευρά του Γάλλου αμυντικού έχει συμφωνήσει σε όλα με τους «ερυθρόλευκους» για τη λύση της συνεργασίας τους και ο Αμπιντάλ θα αποχαιρετήσει το κοινό στο «Γ. Καραϊσκάκης» στις 17 Δεκεμβρίου και το ματς με τον Πανιώνιο. Μάλιστα αναμένεται να υπάρξει και σχετική βράβευσή του, καθώς ολοκληρώνει οριστικά τη σπουδαία καριέρα του, ενώ πρόθεση να τον βραβεύσει μαζί με άλλους ποδοσφαιριστές σε φιλικό ματς έχει εκφράσει και η γαλλική ομοσπονδία.

Σύμφωνα με τη Sport, πέρα από οικογενειακούς λόγους (η οικογένειά του ζει στη Βαρκελώνη και οι κόρες του πηγαίνουν εκεί σχολείο), ο Αμπιντάλ νιώθει κουρασμένος και παράλληλα απογοητευμένος από τα αποτελέσματα του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα. Θα περάσει στην Ισπανία τις γιορτές και θα πιάσει από τον Ιανουάριο δουλειά στο νέο του πόστο, αυτό του γενικού διευθυντή και πρεσβευτή των ακαδημιών της Μπαρτσελόνα σε παγκόσμιο επίπεδο. Ήδη έχει μιλήσει για τον ακριβή ρόλο του με τον πρόεδρο της «Μπάρτσα», Γιόζεπ Μαρία Μπαρτομέου, ενώ θα έχει γραφείο δίπλα σε αυτό του αθλητικού διευθυντή, Άντονι Θουμπιθαρέτα, και θα κάνει συχνά ταξίδια στο εξωτερικό για θέματα που αφορούν τις ακαδημίες του συλλόγου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x