sport-fm.gr ΘΕΜΑ

All αντι-Star Game

Καλό το All Star Game, αλλά εμείς επιλέξαμε για μας ένα άλλου τύπου παιχνίδι για το ΝΒΑ.

Οι μεγαλύτεροι αστέρες του ΝΒΑ μαζεύονται στην Ατλάντα για το All Star Game. Εμείς εδώ στο sport-fm.gr προτιμήσαμε να φτιάξουμε τη δική μας ομάδα, με παίκτες που «έλαμψαν» για μη αγωνιστικούς λόγους. Από την εμφάνισή τους μέχρι τις γκάφες τους κι από τα τερτίπια τους έξω από τα γήπεδα μέχρι τις δραστηριότητές τους εκτός μπάσκετ. Ιδού λοιπόν…

Ντάνουελ Χάουζ: Ο υπέρτατος «μύστης». Το ΝΒΑ πέταξε τον άσο των Ρόκετς έξω από τη «φούσκα» του Ορλάντο καθώς αυτός ο γίγαντας έφερε γυναίκα μέσα στο ξενοδοχείο εκθέτοντας την ομάδα του και όλο το πρωτάθλημα στον κορωνοϊό. Η σύζυγός του, Γουίτνι, που προφανώς δεν ήταν η συγκεκριμένη γυναίκα που του κράτησε… συντροφιά, μόλις το έμαθε έσβησε όλες τις φωτογραφίες τους στο Instagram και έγραψε με νόημα «όπως έστρωσες, θα κοιμηθείς».



Άλεξ Καρούσο: Ίσως η πιο cult φιγούρα στο σύγχρονο ΝΒΑ. Έχοντας αγαπήσει τη φαλάκρα του, τη στολίζει με κορδέλες και αποφεύγει το look γουλί. Μοιάζει με λογιστή ή ασφαλιστή, αλλά έχει φοβερή αθλητικότητα και τα εντυπωσιακά του καρφώματα του έχουν χαρίσει το παρατσούκλι Caru-show, που θα μπορούσε να κάνει Μάρκο Σεφερλή και Βαγγέλη Ιωάννου να σκάσουν από τη ζήλεια τους. Εμείς θα προτιμήσουμε το Bald Mamba, πάντως. Η φήμη του έχει ξεπεράσει το ταλέντο του κάνοντας μέχρι και τη Rihanna να τον «ζαχαρώνει» (;) σε έναν αγώνα.



Ντάβις Μπέρτανς: Δεν έχουμε τίποτα προσωπικό μαζί του. Όμως δεν μπορεί ένας παίκτης που απλώς είναι 2,08μ. και εξαιρετικός σουτέρ, χωρίς να κάνει τίποτε άλλο καλά, να έχει πάρει συμβόλαιο 80 εκατ. δολαρίων για πέντε χρόνια. Ο τύπος έχει πάρει 252 σουτ στη σεζόν και έχει ευστοχήσει σε μόλις 11 δίποντα! Οι Γουίζαρντς μάλλον θα κλαίνε τα λεφτά τους βλέποντας τον άχρωμο Λετονό να έχει «φτωχή» προσφορά παρότι είναι το τρίτο μεγαλύτερο συμβόλαιο στο ρόστερ (πίσω από ολόκληρους Γουέστμπρουκ και Μπιλ).



Μαλίκ Μπίσλεϊ: Μια χαρά παίκτης, σύμφωνοι! Όμως ο τύπος ζήλεψε τη φήμη του «σημαδεμένου». Δεν εξηγείται αλλιώς πώς τον Σεπτέμβριο απείλησε οικογένεια με ένα 13χρονο παιδί έξω από το σπίτι του σημαδεύοντάς τους με όπλο. Όταν η αστυνομία κλήθηκε σπίτι του, εντόπισαν μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών και όπλων, ένα εκ των οποίων ήταν και κλεμμένο. Ο γκαρντ των Τίμπεργουλβς καταδικάστηκε σε τετράμηνη φυλάκιση, που θα εκτίσει μετά το τέλος της σεζόν, πιθανότατα με κατ’ οίκον περιορισμό. Συν τοις άλλοις, αυτό το «πουλέν» χώρισε τη σύζυγό του για την κατά 22 χρόνια μεγαλύτερη πρώην σύζυγο του Σκότι Πίπεν, ενώ η «πρώην» του τον κατηγορεί πως έχει δώσει μόνο 800 δολάρια διατροφή για τον δύο ετών γιο τους παρότι έχει συμβόλαιο 15 εκατ. δολαρίων το χρόνο.



Ρισόν Χολμς: Άλλο ένα «αστέρι» που έλαμψε στο Ορλάντο. Ο σέντερ των Κινγκς βγήκε από τη «φούσκα» για να παραλάβει delivery και το ΝΒΑ του επέβαλε δεκαήμερη καραντίνα. Ίσως όμως ο μεγαλύτερος μπελάς να ήταν η μάνα του. Αυτή η «θεά» tweetαρε «ξεπερνάς τα όρια μόνο για να φας το φαγητό της μαμάς κι εγώ δεν ήμουν στο Ορλάντο!». Την άλλη φορά, ας του δώσει ταπεράκι. Και ζακέτα!



Ντεζούντε Μάρεϊ: Ο 24χρονος γκαρντ κάνει σπουδαία σεζόν με τους Σπερς, αλλά κερδίζει θέση σε αυτή τη λίστα χάρη στο χειρότερο τατουάζ στο ΝΒΑ. Στον δεξιό του ώμο έχει μια φιγούρα που θυμίζει κάτι μεταξύ μπουγελόφατσας, χελωνονιντζακίου και… Ράσελ Γουέστμπρουκ. Πώς εξήγησε ο ίδιος τι στο διάολο είναι αυτό το τατουάζ; «Είναι ένα αγριεμένο πρόσωπο, γιατί είμαι άγριος».



Τζαβέιλ ΜακΓκι: Στο ΝΒΑ οι κακές γλώσσες τον λένε… μπούφο, αφού τα εντυπωσιακά αθλητικά του προσόντα συνοδεύονται από αντιστρόφως ανάλογο μπασκετικό IQ. Όμως μόνο κουτός δεν είναι. Έχει κατακτήσει, έστω και ως ρολίστας ή… θεατής τρία πρωταθλήματα, έχει κερδίσει πάνω από 65 εκατ. δολάρια σε συμβόλαια στην καριέρα του, έχει επενδύσει σε πετυχημένες vegan επιχειρήσεις (όντας κι ο ίδιος vegan), ενώ είναι και υποψήφιος για Grammy (!) ως συμπαραγωγός στο άλμπουμ Changes του Τζάστιν Μπίμπερ.



Μπόμπαν Μαριάνοβιτς: Αυτή η μορφή κερδίζει με το σπαθί της θέση στην ομάδα. Όσο τρομακτικός μοιάζει στην όψη, τόσο συμπαθής και ψυχούλα είναι ο αγαθός Σέρβος γίγαντας. Μπορεί στους Μάβερικς να μην έχει πρωταγωνιστικό ρόλο, μπορεί το σώμα του να είναι βαρύ για το σύγχρονο ΝΒΑ, αλλά ο Μπόμπι έχει εξαργυρώσει με πολλούς τρόπους την εικόνα του. Πρωταγωνιστεί σε διαφημίσεις και σποτάκια, μέχρι και σε cameo εμφανίσεις όπως στο τελευταίο John Wick που (εδώ γελάμε) τον πλακώνει ο Κιάνου Ριβς.



Ντρέιμοντ Γκριν: Για να μην παρεξηγούμαστε, μιλάμε για τον κρυφό MVP των Γουόριορς από τη χρυσή εποχή τους μέχρι και σήμερα. Όμως δεν μπορούσαμε να τον αφήσουμε έξω από αυτό το ρόστερ, καθώς «έκαψε» δύο φορές την ομάδα του ήδη φέτος με ανόητες ενέργειες. Πρώτα, στον αγώνα με τους Σπερς και με την ομάδα του στο -3, πέταξε την μπάλα από το κέντρο στα 5’’ περιμένοντας πως κάποιος θα του έκανε φάουλ και φυσικά απέτυχε.



Και μετά στο ματς με τους Χόρνετς έφαγε δύο τεχνικές ποινές για διαμαρτυρία στα τελευταία εννιά δευτερόλεπτα και η ομάδα του από το +2 έχασε.



Ρούντι Γκομπέρ: Μην σας ξενίζει η παρουσία του. Δε λέμε, παικταράς, ίσως ο καλύτερος αμυντικός του ΝΒΑ, αλλά αξίζει μια θέση σε αυτό το ρόστερ μόνο και μόνο επειδή… χάιδευε μικρόφωνα και κινητά περιπαίζοντας τον κορωνοϊό στις 9 Μαρτίου και δύο μέρες μετά έγινε ο ίδιος το κρούσμα που οδήγησε σε lockdown όλο το ΝΒΑ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x